Σοκάρει ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω γνωστούς που πάνε στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά» (video)

Σοκάρει ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω γνωστούς που πάνε στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά» (video)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στο AstraTV αναφέρθηκε στη ζοφερή πραγματικότητα που επικρατεί στην Ταϊλάνδη, σχετικά με την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σε αυτό, ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε: «Έχω γνωστούς, όχι φίλους, που πρότειναν να πάμε ταξίδι στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά».

«Μην σε εκπλήσσει καθόλου, απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχουν πολλοί στον κόσμο μας, που πάνε στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά. Τους λέω “δεν ντρέπεστε λιγάκι;”, αλλά δεν τους νοιάζει αυτό. Είναι πάρα πολύ γνωστό, μην πέφτεις από τα σύννεφα. Ζούμε σε έναν κόσμο που συνυπάρχουμε με όλα αυτά τα πράγματα που “σκοτώνουν τη ζωή”», συνεχίζει.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Γιάννη Ζουγανέλη μίλησε για τη δική του εμπειρία από την περίοδο που επισκέφτηκε το Πουκέτ. Οπως είπε χαρακτηριστικά, αν κάποιος επισκέπτης δεν γνωρίζει τα αγγλικά που μιλούν εκεί οι ντόπιοι, κινδυνεύει να βρεθεί μπλεγμένος, καθώς τα παιδιά στη χώρα αυτή πέφτουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

reader.gr