Σοκάρει η Αλεξανδράκη για το bullying που δέχεται ο αδελφός της σε σχολείο στην Κρήτη – Έξαλλη η Μαλέσκου

Σοκάρει η Αλεξανδράκη για το bullying που δέχεται ο αδελφός της σε σχολείο στην Κρήτη – Έξαλλη η Μαλέσκου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καλεσμένη στην εκπομπή Love It, προχώρησε σε μια αποκάλυψη που συγκλόνισε τους πάντες στο πάνελ, με την Ιωάννα Μαλέσκου να βγαίνει από τα ρούχα της. Το γνωστό μοντέλο περιέγραψε με λεπτομέρειες που σοκάρουν, ότι ο ετεροθαλής αδερφός δέχεται λεκτική και σωματική βία στο σχολείο του, σε χωριό της Κρήτης.

«Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση. Αφήνουν ένα παιδί στο έλεος αν είναι λίγο πιο ιδιαίτερο, πιο κλειστός χαρακτήρας, δεν μπορεί να κάνει εύκολα φίλους

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram. Κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, μίλησα στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα. Τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, συγκαλύπτουν ο ένας τον άλλον επειδή κάνουν παρέα οι καθηγητές με τους γονείς, γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένος. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια μιάμιση ώρα για να μην μπαίνει στο πούλμαν», περιέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε! Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά» κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

zappit