Σοκ στο Αιγάλεω: Πέταξε τα ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και αυτή

Σοκ στο Αιγάλεω: Πέταξε τα ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και αυτή

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην οδό Ναυπάκτου στο Αιγάλεω, όταν το μεσημέρι της Παρασκευής είδαν μια γυναίκα να πετάει από το μπαλκόνι δύο ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια να πέφτει και η ίδια στο κενό. «Η θεία μας έριξε από το μπαλκόνι» φώναζαν κλαίγοντας τα παιδιά.

aeweb

Γείτονες που άκουσαν το κλάμα των παιδιών και τις φωνές, βγήκαν έξω από τα διαμερίσματά τους και είδαν τα δύο παιδιά πεσμένα στο έδαφος και τη γυναίκα να προσπαθεί να πέσει στο κενό.

«Τα παιδιά μας είπαν: “η θεία, μας έριξε από το μπαλκόνι”.Βγήκα έξω ακούγοντας το κλάμα των παιδιών. Η μητέρα ήταν μέσα στο σπίτι και ήταν σε κατάσταση σοκ. Προφανώς η γυναίκα δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί στα παιδιά της και ούρλιαζε» λέει στο protothema.gr γείτονας που βγήκε έξω από το σπίτι του για να βοηθήσει τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας.

«Φώναζαν τα παιδιά, βγήκαμε έξω και είδαμε τη θεία να πετάει τις γλάστρες από το μπαλκόνι, τα παιδιά στο δρόμο και προσπαθούσε να πέσει κάτω και αυτή. Δεν προλάβαμε να τη σταματήσουμε κι έπεσε στο κενό» λέει στο protothema.gr ένας άλλος γείτονας.

Άγνωστοι οι λόγοι της πράξης της

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα η οποία φιλοξενείται στο σπίτι της αδερφής της, στο Αιγάλεω για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άρπαξε τα δύο ανήλικα παιδιά της αδερφής της και τα πέταξε από το μπαλκόνι, ενώ στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.

Η μητέρα, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι είναι σε κατάσταση σοκ ενώ οι γείτονες ειδοποίησαν τον πατέρα, ο οποίος ήταν στην εργασία του. Όταν έφθασε το ΕΚΑΒ στο σημείο, παρέλαβε τα τραυματισμένα παιδιά και τη θεία τους και τα μετέφερε στο νοσοκομείο.

Τα δύο ανήλικα παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους ενώ η θεία νοσηλεύεται στο Θριάσιο.

protothema.gr