Σοκ στα Όσκαρ – Ο Γουιλ Σμιθ χτύπησε τον Κρις Ροκ την ώρα της τελετής (video)

Σοκ στα Όσκαρ – Ο Γουιλ Σμιθ χτύπησε τον Κρις Ροκ την ώρα της τελετής (video)

Πολλές οι στιγμές που σημάδεψαν τα Oscars 2022, ωστόσο εκείνη που θα μείνει αξέχαστη σε όλους ήταν αναμφίβολα η… μπουνιά του Will Smith στον Chris Rock!

Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή τον πραγματικό λόγο που ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος μάλιστα επρόκειτο να κερδίσει το πρώτο βραβείο Όσκαρ της καριέρας του είχε γίνει έξω φρενών με τον συνάδελφό του ο οποίος επρόκειτο να προλογίσει την απονομή ενός τιμητικού βραβείου για τα 50 χρόνια από την πρεμιέρα της θρυλικής ταινίας ο Νονός. Στη σκηνή μάλιστα αναμενόταν να ανέβουν -όπως και έγινε τελικά- τρεις θρύλοι της μεγάλης οθόνης, ο Coppola, ο Robert DeNiro και ο All Pacino.

Ο Chris Rock θέλησε εκείνη την ώρα να αστειευτεί βάζοντας στο στόχαστρό του τη σύζυγο του Will Smith, Jada Pinkett Smith η οποία δεν έχει μαλλιά λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Το άκομψο αστείο του Rock ο οποίος θύμισε στους θεατές την ταινία «Gl Jane», κατά την οποία είχαμε δει την Demi Moore να ξυρίζει γουλί τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της, έκαναν έξαλλο τον Will Smith ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή, γρονθοκόπησε τον Chris Rock χωρίς να πει απολύτως τίποτα και ξανακάθισε στη θέση του.

Και ενώ όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, πιστεύοντας πως επρόκειτο για κάποιο σκετσάκι, στη συνέχεια ο Will Smith κατέστησε σαφές πως μόνο αστείο δεν ήταν ό,τι είχε συμβεί.

Από τη θέση του, είπε με βροντερή φωνή “Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου”, χρησιμοποιώντας και λίγα… γαλλικά.

Ο Chris Rock, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε πάνω του εκατομμύρια ζευγάρια μάτια, αν και αρχικά θέλησε να είναι φιλικός, στη συνέχεια με μεγάλη αμηχανία συνέχισε στη ροή της βραδιάς, δείχνοντας και εκείνος πολύ ταραγμένος.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο Will Smith συνεχίζει τα… γαλλικά του:

Μετά από όλα αυτά, ο Denzel Washigton ήταν αυτός που έσπευσε να παίξει τον ρόλο ειρηνοποιού, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα στους δύο άντρες.

gossip-tv.gr