Σοκ: 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη αδερφή της

Σοκ: 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη αδερφή της

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στα Φιλιατρά η είδηση πως ένα 19χρονο κορίτσι εξώθησε την 14χρονη αδερφή της στην πορνεία.

Το τραγικό αυτό γεγονός κατήγγειλε στις 13 Φεβρουαρίου ο πατέρας των κοριτσιών, ένας 43χρονος Βούλγαρος ο οποίος πήγε στο αστυνομικό τμήμα στα Φιλιατρά με τους αστυνομικούς να ακούν σοκαρισμένοι πως η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του έχει εξωθήσει σε πορνεία το μικρότερο παιδί του.

Σύμφωνα με το best-tv από τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως από την αστυνομική έρευνα η 19χρονη μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της εξέδιδαν την μόλις 14 ετών αδερφή της, έναντι χρηματικού αντίτιμου, σε άλλους αλλοδαπούς.

Μάλιστα τα μέχρι τώρα στοιχεία φανερώνουν συστηματική εξώθηση της 14χρονης σε πορνεία από την μεγάλη αδερφή της και το σύντροφό της. Το απίστευτο αυτό γεγονός ξεκίνησε μια εβδομάδα πριν την καταγγελία ενώ ο πατέρας με το που το έμαθε έσπευσε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και δεν δίστασε να καταγγείλει την ίδια του την κόρη!

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, η προανάκριση γίνεται από την Υποδιεύθυνση Μεσσηνίας και το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας. Η 14χρονη εξετάστηκε το παιδί από παιδοψυχολόγο όπου επιβεβαίωσε τα όσα έχουν συμβεί. Απομένει το ιατρικό πόρισμα.

Οι δυο κατηγορούμενοι προσήλθαν στον Εισαγγελέα όπου ζήτησαν διορία για να απολογηθούν την οποία και έλαβαν προθεσμία για την Παρασκευή.