ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον άστεγο- θύμα κανιβαλισμού

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον άστεγο- θύμα κανιβαλισμού

​Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι φρικιαστικές φωτογραφίες του Ronald Poppo, του 65χρονου άστεγου που έπεσε θύμα κανιβαλισμού από τον Rudy Eugene μέρα μεσημέρι κάτω από μία γέφυρα στο Μαϊάμι.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την έκταση των τραυμάτων του αστέγου στο πρόσωπο καθώς και τη στιγμή που ο άτυχος άνδρας μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

O Poppo νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι γιατροί δήλωσαν ότι τα τραύματα είναι από τα χειρότερα που έχουν δει. 

 

O δράστης έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών  επειδή δεν σταματούσε για κανένα λόγο την αποτρόπαιη πράξη του. 

Σύμφωνα με την αστυνομία βρισκόταν υπό την επήρεια ενός ισχυρού ναρκωτικού που λέγεται… «άλατα μπάνιου» ή «νέο LSD»  όταν προσπάθησε να φάει ζωντανό τον άστεγο, ο οποίος  δεν μπορούσε να αντισταθεί στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γιατροί  η χρήση του ναρκωτικού αυτού έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη άνοδο της θερμοκρασίας του σώματός, επιθετικότητα και εν τέλει ντελίριο. 

«Το πρόσωπο είχε φαγωθεί ως το σαγόνι. Στο μέτωπο υπήρχε μόνο το οστό, δεν υπήρχε μύτη, δεν υπήρχε στόμα», δήλωσε για τον Poppo εκπρόσωπος της αστυνομίας.

​Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι φρικιαστικές φωτογραφίες του Ronald Poppo, του 65χρονου άστεγου που έπεσε θύμα κανιβαλισμού από τον Rudy Eugene μέρα μεσημέρι κάτω από μία γέφυρα στο Μαϊάμι.​Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι φρικιαστικές φωτογραφίες του Ronald Poppo, του 65χρονου άστεγου που έπεσε θύμα κανιβαλισμού από τον Rudy Eugene μέρα μεσημέρι κάτω από μία γέφυρα στο Μαϊάμι.