Σμαράγδα Καρύδη: «Θα μπορούσα να κάνω σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια»

Σμαράγδα Καρύδη: «Θα μπορούσα να κάνω σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια»
aeweb

Η ηθοποιός για ακόμη μία φορά μίλησε ανοιχτά για όλα

Η Σμαράγδα Καρύδη, παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη και απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Η ίδια μίλησε στη χιουμοριστική στήλη που παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρω1νό του ANT1, για τον επί χρόνια σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη, για τη μεταφυσική εμπειρία που είχε βιώσει, ενώ αποκάλυψε με ποια συνάδελφό της θα ήθελε να κάνει σχέση εάν ήταν άνδρας.

«Μου έχει συμβεί ένα μεταφυσικό περιστατικό, παρότι δεν πιστεύω στη μεταφυσική. Παρ’ όλα αυτά που έχει συμβεί να συναντηθώ με φάντασμα, στη Λευκάδα, σε ένα rooms to let. Αυτό που σε λέω είναι αλήθεια, ήμουνα με τη φίλη μου τη Βίκυ Βολιώτη και μας συνάντησε ένα φάντασμα. Ένα βράδυ μας χτύπαγαν τις πόρτες και πεφτανε κάτι μεταλλικά αντικείμενα μέσα στο σπίτι αυτό. Φύγαμε με τη Βίκυ πιασμένες χέρι χέρι στον διάδρομο και λέγαμε “Εντάξει, εντάξει φεύγουμε”. Πήγαμε 30 χιλιόμετρα μακριά για να κοιμηθούμε και γυρίσαμε το πρωί για να πάρουμε τα πράγματά μας. Ο άνθρωπος που το έχει μας είπε, ναι το ήθερα ότι θα φύγετε όλοι φεύγουν», είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε το επάγγελμα που θα ήθελε να κάνει εάν δεν ήταν ηθοποιός: «Εαν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήθελα να ήμουν ντετέκτιβ», ενώ στην συνέχεια ανέφερε με ποια γυναίκα συνάδελφό της θα έκανε σχέση: «Εάν ήμουν άνδρας θα μπορούσα να κάνω σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια». Επιπρόσθετα, αναφορικά με τον σύντροφό της είπε: «Θα σκηνοθετούσα τον Θοδωρή Αθερίδη “εαν μου καθόταν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

protothema.gr