Σκιά του εαυτού του ο Michael Douglas από τον καρκίνο

Σκιά του εαυτού του ο Michael Douglas από τον καρκίνο

Σκιά του εαυτού του έχει γίνει ο Michael Douglas, ο οποίος εξακολουθεί να παλεύει με τον καρκίνο του λάρυγγα. Ο διάσημος ηθοποιός παραμένει αισιόδοξος, όμως στις εικόνες που κυκλοφόρησαν καθώς συνόδευε την 7χρονη κόρη του Cary στο σχολείο, φαίνονται τα αποτελέσματα από τις χημιοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται…

Ο 66χρονος ηθοποιός φαίνεται τελείως χλωμός και καταπονημένος, ενώ έχει μείνει σχεδόν… ο μισός απ’ ότι ήταν. Οι γιατροί του είναι ευχαριστημένοι, αφού η θεραπεία του πάει καλά, παρόλο που δεν φαίνεται από την εξωτερική του εμφάνιση. Η σύζυγός του Catherine Zeta Jones, έχει αφήσει στην άκρη την καριέρα της και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. 
Η 41χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα ότι η ακτινοθεραπεια και η χημειοθεραπεία του έχουν δημιουργήσει πληγές στο στόμα και του είναι πάρα πολύ δύσκολο να φάει και να καταπιεί. Έτσι εξηγειται η απότομη απώλεια βάρους του ηθοποιού. Παραδέχτηκε επίσης ότι ο καρκίνος του είχε εξαπλωθεί πέραν του αρχικού όγκου της, και τώρα ήταν χειρότερη από την πρώτη, εξηγώντας ότι η ασθένειά του ήταν στο στάδιο τέσσερα και ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ένα τέτοιο στάδιο να αποβεί μοιραίο.  Είπε ότι οι καταχρήσεις που έκανε  είναι η πιο πιθανή αιτία που αρρώστησε. Ωστόσο, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι υπάρχουν 80% πιθανότητες να νικήσει την ασθένεια. 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ