Θέλω επειγόντως να κάνω σεξ-μέχρι και τα φρούτα με… ελκύουν

Θέλω επειγόντως να κάνω σεξ-μέχρι και τα φρούτα με… ελκύουν

Όλοι θυμόμαστε την Sinead O´ Connor που την δεκαετία του ’90 τραγούδησε το Nothing compares to you, αλλά και πολλές άλλες επιτυχίες της εποχής.

aeweb

Η σημερινή της εξωτερική εικόνα δεν θυμίζει βέβαια σε τίποτα την σταρ των προηγουμένων δεκαετιών που κέρδιζε τους άντρες με την πρώτη ματιά. Μάλλον πολλά έχουν αλλάξει την ζωή της. Δεν εξηγείται διαφορετικά το άρθρο που «ανέβασε» στο blog της, στο οποίο ζητά επειγόντως άντρα, σεξ και τα συναφή…

Θέλω επειγόντως να κάνω σεξ-μέχρι και τα φρούτα με... ελκύουν«Η κατάστασή μου είναι τόσο απελπιστική που ακόμα και τα άψυχα αντικείμενα, όπως τα φρούτα με ελκύουν, ακόμα και οι άσχημοι και ακατάλληλοι άντρες με τρελαίνουν ερωτικά. Είναι πολύ δύσκολο όμως να βρω έναν άντρα που να μην ξέρει ότι είμαι διάσημη και να μην με ποθεί γι’αυτό. Από την άλλη, δεν μπορώ να ζω και σας καλόγρια», έγραψε σε απόγνωση η 44χρονη σήμερα τραγουδίστρια.

Η υπόθεση έχει «καυτή» συνέχεια. Η O Connor τόνισε πως αναζητά έναν γλυκό και στερημένο από άντρα σεξ. Αναρωτιέστε εάν έχει λάβει requests; 2.000 άτομα της έχουν στείλει αίτημα για ραντεβού. Όπως λέει μάλιστα, τις αιτήσεις όμως δεν θα διαβάσει η ίδια, αλλά ο βοηθός της!!!

Αυτό θα πει απελπισία… Τί να πούμε πια με αυτά που βλέπουμε και διαβάζουμε κι εμείς…

 Είπαμε πάντως να το νιώθει… αλλά να το φωνάζει έτσι κιόλας, αυτό δεν το είχαμε ξαναδεί… τς τς τς…

https://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0

www.star.gr