Σήμερα η κηδεία της Amy Winehouse

Σήμερα η κηδεία της Amy Winehouse

Σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Amy Winehouse στο Λονδίνο παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με τα εβραϊκά έθιμα, η κηδεία πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, παρ’ ότι ακομη δεν έχει αποσαφηνιστεί τι ήταν αυτό που “σκότωσε” τη μοναδική Amy Winehouse. Η σορός της θα αποτεφρωθεί στο Golders Green στο βόρειο Λονδίνο, έπειτα από την ιδιωτική τελετή της κηδείας της η οποία θα γίνει σε τόπο που δεν έχει γίνει γνωστός. 

Σύμφωνα με τη λονδρέζικη αστυνομία, θα χρειαστούν περίπου τέσσερις εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις, παρ’ ότι θεωρεί ότι ο θάνατος της αγαπημένης τραγουδίστριας δεν κρίνεται “ύποπτος”.

Δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια είχε αγοράσει έναν συνδυασμό σκληρών ναρκωτικών αργά το βράδυ της Παρασκευής προτού βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στο βόρειο Λονδίνο το μεσημέρι του Σαββάτου. Η Winehouse φέρεται ότι είχε κατάθλιψη εξαιτίας του πρόσφατου χωρισμού της απο τον σκηνοθέτη Reg Traviss.  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το απόγευμα της Παρασκευής το πέρασε παρακολουθώντας τηλεόραση μαζί με έναν σωματοφύλακα, ο οποίος  και ειδοποίησε την αστυνομία το επόμενο πρωί.

Χθες οι γονείς της τραγουδίστριας  επισκέφθηκαν το διαμέρισμά της.  Το πεζοδρόμιο έξω από την κατοικία της έχει γεμίσει με λουλούδια, φωτογραφίες, κάρτες και κεριά που έχουν αφήσει θαυμαστές της.

Ο πατέρας της δήλωσε “συντετριμμένος”, την ώρα που χαιρετούσε ορισμένους από τους θαυμαστές της που εξακολουθούν να βρίσκονται έξω από το σπίτι της.

“Δεν μπορώ να σας πω τί σημαίνει για μας που σας βλέπουμε συγκεντρωμένους εδώ”, δήλωσε ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της ξέσπασε σε κλάματα διαβάζοντας τα μηνύματα που έχουν αφήσει οι θαυμαστές της κόρης της.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ