Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Στάθη Ψάλτη

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Στάθη Ψάλτη

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Στάθης Ψάλτης στην εφημερίδα Espresso μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του, που τον έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, και τα χρόνια που δεν είχε λεφτά για να αγοράσει ούτε γάλα στο παιδί του…

“Υπήρξε περίοδος που δεν είχα να φάω. Έδινα στην κόρη μου νερό και ζάχαρη αντί για γάλα. Για να αγοράσω σπίτι του παιδιού μου πήρα δάνειο… Την έκανα βασίλισσα. Βεβαίως, ξεχρεώνω όσο μπορώ το δάνειο με πολλή δουλειά.” δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός, που μπορεί στη σκηνή να χαρίζει το γέλιο, αλλά η ζωή του δεν ήταν πάντα τόσο ρόδινη.

Ένα πρόβλημα υγείας τον έφτασε μία ανάσα πριν το τέλος… ”“Είχα πάθει πνευμονία των λεγεωναρίων. Ενώ ετοιμαζόμουν να πάω στο θέατρο αισθάνθηκα μια φοβερή ανατριχίλα. Άρχισα να τρέμω, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37,2. Διαισθανόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Πήγα να πλυθώ και έτρεμα. Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και έμεινα εκεί. Ο πυρετός ανέβηκε ξαφνικά στο 39,5. Για 20 μέρες ήμουν σε αφασία. Ο γιατρός μου, μάλιστα, δεν έφευγε στιγμή από το σπίτι μου. Όταν συνήλθα άνοιξα τα μάτια μου και δεν θυμόμουν τίποτα.”

Τέλος στη συνέντευξή του στην Espresso ο Στάθης Ψάλτης αποκαλύπτει και μία τραυματική εμπειρία, που έχει βιώσει ως παιδί, και τον έχει σημαδέψει ανεξίτηλα. ”“Στα 17 μου μια γυναίκα πέθανε μπροστά μου ενώ είχαμε κλειστεί στο ασανσέρ. Την στιγμή που συνειδητοποίησε ότι έχουμε εγκλωβιστεί άρχισε να βαριανασαίνει και να βγάζει αφρούς. Εγώ άρχισα να χτυπιέμαι και να φωνάζω βοήθεια. Όταν μας άνοιξαν και μας έβγαλαν έξω, μου είπαν ότι πέθανε. Με το που το άκουσα λιποθύμησα. Από τότε δεν ξαναμπήκα ποτέ σε ασανσέρ ή κλειστό χώρο.”

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ