Μεγάλα ονόματα της showbiz συμμετέχουν στον τηλεμαραθώνιο για την Αϊτή

Μεγάλα ονόματα της showbiz συμμετέχουν στον τηλεμαραθώνιο για την Αϊτή

Η Μπιγιονσέ και η Μαντόνα θα πάρουν μέρος στο τηλεοπτικό σόου “Hope for Haiti Now”, που έχει σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη χώρα που ισοπεδώθηκε από τον σεισμό, ενώ ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνι, που πρωτοστατεί στη διοργάνωση του σόου, ανακοίνωσε ότι θα δώσει ένα εκατομμύριο δολάρια.   

 

Η Μπιγιονσέ θα εμφανιστεί στο σόου από το Λονδίνο και η Μαντόνα θα ανεβεί στη σκηνή στη Νέα Υόρκη, καθώς ο τηλεμαραθώνιος θα μεταδίδεται από τα τέσσερα μεγαλύτερα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, δεκάδες καλωδιακά και διεθνώς από πολλές ιστοσελίδες.   

Ο Τζορτζ Κλούνι, που θα πάρει μέρος στο σόου από το Λος Άντζελες, δήλωσε στο     “Entertainment Tonight” ότι “δεν έχει κοιμηθεί εδώ και τρεις μέρες για να οργανώσει” την εκδήλωση.    

“Έπρεπε πρώτα να φέρουμε κοντά τα δίκτυα, να εξασφαλίσουμε τηλεφωνικές γραμμές, να συντονίσουμε τις τράπεζες, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις. Είναι μια μακρά διαδικασία για να γίνουν συμφωνίες και να υλοποιηθεί το σχέδιο”, δήλωσε ο Κλούνι.    

Στον φιλανθρωπικό τηλεμαραθώνιο θα πάρουν μέρος επίσης ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο Μπόνο των U2, ο τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν, ο ράπερ Jay-Z και οι ηθοποιοί Ντένζελ Ουάσινγκτον, Τζούλια Ρόμπερτς, Τομ Χανκς και Μέριλ Στριπ.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ