Νέο show ετοιμάζει η Oprah Winfrey

Νέο show ετοιμάζει η Oprah Winfrey

Νέο show ετοιμάζει η Oprah Winfrey
Έκανε τους πάντες να ανησυχήσουν όταν ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι θα σταματήσει την πολύχρονη και πετυχημένη εκπομπή της τον Σεπτέμβριο του επόμενου χρόνου. Ωστόσο, οι απανταχού θαυμαστές της δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα: Η Oprah Winfrey δεν αφήνει την τηλεόραση. Αντιθέτως, ετοιμάζει τη δική της εκπομή στο δικό της δίκτυο (OWN), στα τέλη του 2011.

Η νέα της εκπομπή θα έχει την ονομασία Oprah’s Next Chapter, θα έχει διαφορετικό αέρα και θα προβάλλεται μόνο μερικές φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, δεν πρόκεται να κάθεται στην αναπαυτική της πολυθρόνα όλη την ώρα, όπως συμβαίνει στην τωρινή της εκπομπή. Όπως δήλωσε η ίδια “πρόκειται να πάρω μαζί μου τους θεατές και τους celebrities από τους οποίους θα πάρω συνέντευξη,σε όλο τον κόσμο”. Πολύ φιλόδοξο και σίγουρα πολυδάπανο ακούγεται όλο αυτό…

Το δίκτυό της θα προβάλλει εκπομπές πολλά υποσχόμενες, με μεγάλα ονόματα. Ένα μικρό δείγμα περιλαμβάνει την εβδομαδιαία εκπομπή Visionaries: Inside the Creative Mind, που θα ακολουθεί τους σταρς, όπως τη Lady Gaga και τον Tom Ford και την εκπομπή Oprah Presents: Master Class, η οποία θα δίνει μαθήματα ζωής από μεγάλους σταρς.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ