Σφράγισαν καταστήματα στη Δημοτική Αγορά και στα Φαλάσαρνα στα Χανιά

Σφράγισαν καταστήματα στη Δημοτική Αγορά και στα Φαλάσαρνα στα Χανιά

Σφράγισαν καταστήματα στη Δημοτική Αγορά και στα Φαλάσαρνα στα Χανιά

Ελέγχουν επιχειρήσεις και καταστήματα στα Χανιά – Βρέθηκαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων, σφραγίστηκαν για 48 ώρες δύο επιχειρήσεις

Κατόπιν εντολής του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι Υπηρεσίες της, διεξήγαγαν φορολογικούς ελέγχους στα Χανιά, όπου διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις και επιβλήθηκε 48ωρο “λουκέτο” σε δύο επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ενημέρωση κατά τους ελέγχους που διεξήγαγαν συνεργεία της Α.Α.Δ.Ε., τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε πληθώρα φορολογικών παραβάσεων. Δύο εξ αυτών, ενεργοποίησαν τις κυρώσεις του αρ. 13Α του Ν.2523/1997, που προβλέπει την άμεση αναστολή λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48 ώρες.

Οι επιχειρήσεις που εφαρμόστηκαν το προαναφερόμενα μέτρα επιχειρούν στα Φαλάσσαρνα και στο χώρο της Δημοτικής Αγορά Χανίων.

Υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Χανίων σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση των δύο επιχειρήσεων για 48/ώρες.

Εφαρμόζοντας τις εντολές του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε., κλιμάκια προληπτικού ελέγχου της βρίσκονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ελέγχους σε όλο το νομό, πολλές φορές πλέον του ενός ταυτόχρονα, σε υπηρεσία για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας.

flashnews.gr