«Σφαγή» Γιαννάκου με Βασιλακόπουλο στον αέρα: «Γα@@ο μου – Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια»

«Σφαγή» Γιαννάκου με Βασιλακόπουλο στον αέρα: «Γα@@ο μου – Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια»

«Σφαγή» Γιαννάκου με Βασιλακόπουλο στον αέρα: «Γα@@ο μου – Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια»
explore Chania

Μιχάλης Γιαννάκος και Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στον αέρα της εκπομπής, με απίστευτους χαρακτηρισμούς

Χαμός επικράτησε το πρωί της Τρίτης (7/6) στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο και τον καθηγητή πνευμονολογία και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Προσκεκλημένη στην εκπομπή ήταν και η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη η οποία ενώ εξηγούσε την κατάσταση με τους γιατρούς και τις πιέσεις που δέχονται τα νοσοκομεία, παρενέβη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, που σε υψηλούς τόνους υπογράμμισε την απουσία 7.000 υγειονομικών λόγω αναστολής.

Τότε ήρθε και η απάντηση του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σε υψηλούς τόνους: «Καταρχήν δεν γίνεται να είσαι υγειονομικός και να μην πιστεύεις στην επιστήμη. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ βασικό. Υπάρχουν ελλείψεις, πρέπει να καλυφθούν. Και υπάρχουν πάρα πολλοί επιστήμονες (…)».

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τα «πνεύματα» να ηρεμούν, μέχρι τη στιγμή όπου ο κ. Βασιλακόπουλος απάντησε αρνητικά, στην ερώτηση αν πιστεύει ότι οι 7.000 μη εμβολιασμένοι γιατροί που είναι σε αναστολή πρέπει να επιστρέψουν στα νοσοκομεία.

Τότε ο κ. Γιαννάκος του απάντησε «κι όμως ο κ. Βασιλακόπουλος είναι στην επιτροπή του υπουργείου, να τον χαίρονται» και ξεκίνησε ο χαμός. Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ακούστηκε να λέει «γα@@@ο μου» και τον Μιχάλη Γιαννάκο να του απαντά «κύριε Βασιλακόπουλε μην εκτρέπεστε, δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο».

Έπειτα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε πως «εκφράζω την επιστημονική μου άποψη, δεν μπορεί εν μέσω πανδημίας να αρνείσαι να εμβολιαστείς και να λέμε ότι πιστεύεις στην ιατρική, δεν γίνεται, αυτή είναι η άποψή μου, ας διαφωνεί ο κ. Γιαννάκος όσο θέλει», με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να σχολιάζει «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

«Ε τώρα με συγχωρείτε, έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια για να κάνει τηλεθέαση; Να μου λέει εμένα ο αγράμματος “τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”, έλεος, έλεος, έλεος» είπε σε αυτό το σημείο ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Κύριε Βασιλακόπουλε, εσείς είστε γραμματιζούμενος. Ακούστε με λίγο, πρέπει να είστε ευγενείς, να σέβεστε» απαντά ο Μιχάλης Γιαννάκος. Σε αυτό το σημείο μιλούσαν ξανά ο ένας «πάνω» στον άλλο και ο κ. Γιαννάκος ακούγεται να λέει «εγώ εδώ εκπροσωπώ τους εργαζομένους, εσείς δεν εκπροσωπείτε τίποτα»

«Θα μου μιλήσετε για “αγράμματος” εσείς. Ο μόνος που ξέρει γράμματα στην Ελλάδα είστε εσείς. Δεν ντρέπεστε λίγο;» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

newsbomb.gr