«Σφαγή» Γιαννάκου με Βασιλακόπουλο στον αέρα: «Γα@@ο μου – Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια»

«Σφαγή» Γιαννάκου με Βασιλακόπουλο στον αέρα: «Γα@@ο μου – Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια»

Μιχάλης Γιαννάκος και Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στον αέρα της εκπομπής, με απίστευτους χαρακτηρισμούς

Χαμός επικράτησε το πρωί της Τρίτης (7/6) στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο και τον καθηγητή πνευμονολογία και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Προσκεκλημένη στην εκπομπή ήταν και η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη η οποία ενώ εξηγούσε την κατάσταση με τους γιατρούς και τις πιέσεις που δέχονται τα νοσοκομεία, παρενέβη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, που σε υψηλούς τόνους υπογράμμισε την απουσία 7.000 υγειονομικών λόγω αναστολής.

Τότε ήρθε και η απάντηση του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σε υψηλούς τόνους: «Καταρχήν δεν γίνεται να είσαι υγειονομικός και να μην πιστεύεις στην επιστήμη. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ βασικό. Υπάρχουν ελλείψεις, πρέπει να καλυφθούν. Και υπάρχουν πάρα πολλοί επιστήμονες (…)».

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τα «πνεύματα» να ηρεμούν, μέχρι τη στιγμή όπου ο κ. Βασιλακόπουλος απάντησε αρνητικά, στην ερώτηση αν πιστεύει ότι οι 7.000 μη εμβολιασμένοι γιατροί που είναι σε αναστολή πρέπει να επιστρέψουν στα νοσοκομεία.

Τότε ο κ. Γιαννάκος του απάντησε «κι όμως ο κ. Βασιλακόπουλος είναι στην επιτροπή του υπουργείου, να τον χαίρονται» και ξεκίνησε ο χαμός. Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ακούστηκε να λέει «γα@@@ο μου» και τον Μιχάλη Γιαννάκο να του απαντά «κύριε Βασιλακόπουλε μην εκτρέπεστε, δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο».

Έπειτα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε πως «εκφράζω την επιστημονική μου άποψη, δεν μπορεί εν μέσω πανδημίας να αρνείσαι να εμβολιαστείς και να λέμε ότι πιστεύεις στην ιατρική, δεν γίνεται, αυτή είναι η άποψή μου, ας διαφωνεί ο κ. Γιαννάκος όσο θέλει», με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να σχολιάζει «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

«Ε τώρα με συγχωρείτε, έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια για να κάνει τηλεθέαση; Να μου λέει εμένα ο αγράμματος “τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”, έλεος, έλεος, έλεος» είπε σε αυτό το σημείο ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Κύριε Βασιλακόπουλε, εσείς είστε γραμματιζούμενος. Ακούστε με λίγο, πρέπει να είστε ευγενείς, να σέβεστε» απαντά ο Μιχάλης Γιαννάκος. Σε αυτό το σημείο μιλούσαν ξανά ο ένας «πάνω» στον άλλο και ο κ. Γιαννάκος ακούγεται να λέει «εγώ εδώ εκπροσωπώ τους εργαζομένους, εσείς δεν εκπροσωπείτε τίποτα»

«Θα μου μιλήσετε για “αγράμματος” εσείς. Ο μόνος που ξέρει γράμματα στην Ελλάδα είστε εσείς. Δεν ντρέπεστε λίγο;» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

newsbomb.gr