Πότε έχουν οι γυναίκες τις περισσότερες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Πότε έχουν οι γυναίκες τις περισσότερες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Πότε έχουν οι γυναίκες τις περισσότερες σεξουαλικές φαντασιώσεις

​Αν νομίζατε ότι μόνο οι άνδρες φαντασιώνονται το σεξ τότε είσαστε βαθιά νυχτωμένοι……

Ερευνητές του πανεπιστημίου ‘Lethbridge’  στον Καναδά αποκαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα  οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις τουλάχιστον κατά μέσο όρο 1,3 φορές την ημέρα, και ιδίως τις ημέρες της ωορρηξίας.

Οι επιστήμονες έφτασαν στο παραπάνω συμπέρασμα αφού κατέγραψαν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών για ένα μήνα. Στην έρευνα συμμετείχαν 27 ετεροφυλόφιλες γυναίκες – η πλειονότητα των οποίων ήταν φοιτήτριες.

 

Ξεκίνησαν λοιπόν από την καταγραφή της ημερομηνίας τις τελευταίας εμμήνους ρύσης  για να υπολογίσουν τις ‘γόνιμες ημέρες’. Κατά τη διάρκεια των ‘γόνιμων ημερών’ ζητήθηκε από τις συμμετέχουσες να υποβάλλονται σε ουρολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχαν ωορρηξία.

Με βάση τις ημερολογιακές καταχωρήσεις, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες είχαν ποσοστό 0,77 σεξουαλικών φαντασιώσεων σε μια ημέρα. Τις ημέρες της ωορρηξίας ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε ποσοστό έως και 1,3. Παράλληλα παρατηρήθηκε και αύξηση του ενδιαφέροντος  των γυναικών για  το ανδρικό φύλλο κατά την διάρκεια των γόνιμων ημερών.

Επιπλέον, οι ερευνητές σημείωσαν ότι οι φαντασιώσεις τους κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας ήταν περισσότερο ‘πιπεράτες’ από τις φαντασιώσεις που είχαν τις λιγότερο γόνιμες ημέρες τους.

Ιωάννα Αγράφα star.gr