Τα σέξι, μαύρα εσώρουχα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τα σέξι, μαύρα εσώρουχα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τα σέξι, μαύρα εσώρουχα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Με σέξι, μαύρα εσώρουχα ποζάρει για το περιοδικό «Status» το μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, και δηλώνει: «Απορώ πώς μπορούν και γυρίζουν ερωτικές σκηνές. Δεν μπορώ καν να “παίξω” με κάποιον για τις ανάγκες μια φωτογράφησης», ενώ μιλά για τη ζωή της στο εξωτερικό, τα προσωπικά της και την απιστία!

Τους τελευταίους δύο μήνες η Ηλιάνα βρίσκεται στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους. «Είναι κουραστικό και δύσκολο. Πρέπει συνέχεια να πακετάρω και να ξεπακετάρω, δεν μπορώ να εγκατασταθώ κάπου. Επίσης, είμαι αρκετά μόνη μου, μου λείπουν οι δικοί μου και με την ταχύτητα που μετακινούμαι είναι δύσκολο να κάνω φίλους», τονίζει η σέξι μελαχρινή.

Όσο για το πώς επηρεάζει αυτό τη σχέση της με τον σύντροφό της; «Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει μιαΤα σέξι, μαύρα εσώρουχα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χαρά με την σχέση εξ’ αποστάσεως. Μπορεί να είναι και καλή η απόσταση γιατί η σχέση μένει φρέσκια. Είμαστε μαζί αρκετό καιρό, αλλά είναι σαν να τα φτιάξαμε πρόσφατα. Ανυπομονώ να τον δω, γνωριζόμαστε σιγά – σιγά και όλο αυτό έχει έναν ρομαντισμό που μου αρέσει. Το προτιμώ από το να πηγαίνουν τα πράγματα γρήγορα».

Τι λέει, όμως, για την απιστία; Θα τη συγχωρούσε;«Σε καμιά περίπτωση δεν θα συγχωρούσα το κέρατο. Αν το μάθαινα, γιατί παίζει και να μην το μάθεις, θα χωρίζαμε, γιατί, απλούστατα, εγώ δε θα κεράτωνα ποτέ», ξεκαθαρίζει τέλος η μελαχρινή καλλονή.

 

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ