Οι 6 εναλλακτικές στάσεις της ηδονής

Οι 6 εναλλακτικές στάσεις της ηδονής

Αν το ρεπερτόριο σας στο σεξ, περιορίζεται στην ιεραποστολική στάση ή στο σεξ στα τέσσερα, μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε τον ανασχηματισμό σας στο κρεβάτι. Καιρός να δοκιμάσετε έξι όχι και τόσο γνωστές στάσεις που υπόσχονται ατέλειωτα “αχ – βαχ”.

1. Ανάποδο Ιεραποστολικό: η πασίγνωστη ιεραποστολική στάση είναι η πιο συνήθης και η πιο εύκολη απ’ όλες στο σεξ. Εσύ ανάσκελα, εκείνος από πάνω σου, ανοίγεις τα πόδια και μετά έρχεται η διείσδυση. Αν θέλεις να κάνεις πιο πικάντικο το ιεραποστολικό, δοκίμασε την αντίστροφη ιεραποστολική στάση.

 

Πώς θα το κάνεις: εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα με την πλάτη του να ακουμπάει στο στρώμα (ή το πάτωμα). Εσύ ανεβαίνεις επάνω του αλλά με το πρόσωπο στραμμένο στα πόδια του. Αφού διεισδύσει το πέος του, γέρνεις προς τα εμπρός και ξεκουράζεις το βάρος σου στα χέρια σου ενώ ταυτόχρονα σπρώχνεις τα πόδια σου προς το πρόσωπό του. Μοιάζει λίγο με την αντίστροφη καβαλάρισσα αλλά ουσιαστικά εκείνος διατηρεί το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης.

2. Βρεκεκέξ κουάξ κουάξ τα βατραχάκια: όπως θα μάντεψες ήδη, η στάση βατραχάκια, μοιάζει αρκετά με το σεξ στα τέσσερα. Όμως, αντί να στέκεσαι στα τέσσερα, ο ένας σχεδόν πλακώνει τον άλλο με κίνηση σαν να προσπαθείς να πηδήξεις όπως τα βατραχάκια.

Πώς θα το κάνεις: εσύ κάνεις ένα βαθύ κάθισμα ρίχνοντας το βάρος στα πόδια (με ελαφριά ανασηκωμένους τους γλουτούς) και εκείνος γονατίζει πίσω σου και διεισδύει.

3. Γιόγκα και ξερό ψωμί: η σεξουαλική στάση της γιόγκα μπορεί να περιγραφεί ιδανικά σαν ένα ανάποδο σεξ στα τέσσερα και είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που θέλει να φτάσει στον οργασμό και να γυμναστεί ταυτόχρονα.

Πώς θα το κάνεις: ξαπλώνεις ανάσκελα στο κρεβάτι ή σε κάποια άλλη πιο σκληρή επιφάνεια. Σιγά σιγά, σηκώνεις την πλάτη δίνοντάς της το σχήμα αψίδας και στηρίζεις τα χέρια στο έδαφος. Εκείνος γονατίζει μπροστά σου και διεισδύει. Αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις, ζήτα να κρατήσει τη μέση σου με τα χέρια του.

4. Ζητείται κοπέλα για ερωτικό χορό: περιποιήσου τον καλό σου, δίνοντάς του την οπτική και σωματική ευχαρίστηση ενός αισθησιακού χορού, μόνο για τα μάτια του.

Πώς θα το κάνεις: ζήτα του να ξαπλώσει στο προσκέφαλο του κρεβατιού, και δέσε τα χέρια πίσω από το κεφάλι σου. Φόρα τα πιο σέξυ εσώρουχα που διαθέτει η γκαρνταρόμπα σου και κουνήσου επάνω του αισθησιακά και ερωτικά. Μόλις δεν έχει άλλες αντοχές, γύρνα στην κλασική στάση ”γυναίκα από πάνω”.

5. Καουμπόι αγάπη μου: λίγο η φύση που ξυπνάει την ερωτική διάθεση, λίγο το φημισμένο βουκολικό σεξ, η ιδέα του να δαμάσεις τον ταύρο που κρύβει μέσα του, σε έχει εξιτάρει ήδη.

Πώς θα το κάνεις: εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα και φέρνει τα πόδια στο στήθος του. Εσύ, με το πρόσωπο στραμμένο ανάποδα κάθεσαι επάνω στο πέος του. Στηρίξου στα πόδια του για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και βαθμού διείσδυσης.

6. Το κορίτσι λάστιχο σε νέες περιπέτειες: αν πρόσφατα ξεκίνησες γυμναστήριο και τα πρώτα αποτελέσματα στην σφριγηλότητα και την ευελιξία σου είναι εμφανή, καιρός να τα δείξεις στο παρκέ του σεξ.

Πώς θα το κάνεις: στέκεστε όρθιοι και οι δύο και κοιτάζεστε στα μάτια με πάθος. Εσύ σηκώνεις το ένα πόδι και το βάζεις στον ώμο, ενώ εκείνος διεισδύει. Φρόντισε να σε στηρίζει κρατώντας σε από τα χέρια καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης, για να μην βρεθείς ανάσκελα στο πάτωμα.

Από την Κ.Π

πηγή: womenonly.gr