Προσφορές και στον έρωτα!

Προσφορές και στον έρωτα!

Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι συνηθισμένος, απλώς γιατί η ανταμοιβή δεν είναι χρηματική αλλά σε… είδος. Η οικονομική κρίση, βλέπετε, δεν άφησε ανεπηρέαστα ούτε τα sex studio…

Με διαδικτυακούς διαγωνισμούς και εκπτώσεις στις τιμές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης τα sex studio. Βλέποντας τον τζίρο τους να μειώνεται δραματικά και τους άνδρες να κάνουν περικοπές ακόμη και στο σεξ, οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενες στα σπίτια της ηδονής αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εορταστικές εκπτώσεις των ερωτικών προγραμμάτων αλλά και σε έναν καυτό on line διαγωνισμό, που ελπίζουν ότι θα φέρει πίσω τούς εξαφανισμένους πελάτες τους.

Σε συνεργασία με την ερωτική ιστοσελίδα www.ierodoules.com, διεξάγουν έναν πρωτότυπο, προκλητικό διαγωνισμό, που θα αναδείξει τρεις μεγάλους νικητές, οι οποίοι δεν θα κερδίσουν κάποιο χρηματικό έπαθλο αλλά… μια δωρεάν επίσκεψη στο studio και την κοπέλα της προτίμησής τους.

Η «Espresso της Κυριακής» επισκέφθηκε μερικά από τα πιο δημοφιλή «σπίτια» που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, συνομίλησε με τον διαχειριστή του ierodoules.com, που είναι γνωστός με το nickname «panosmpos», και συνάντησε τρεις καλλίγραμμες καλλονές που έχουν δεχθεί να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στους μεγάλους νικητές.

Ο καυτός διαγωνισμός

Σύμφωνα με τον διαχειριστή του ερωτικού forum που μετρά περισσότερα από 22.000 μέλη και έχει περίπου 10.000 επισκέπτες καθημερινά, ο διαγωνισμός δεν θα βασίζεται στην τύχη αλλά στις γνώσεις των συμμετεχόντων που θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για… διαβασμένους!

Αλλωστε, η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γιορτές έρχονται… μαύρες εποχές οικονομικά και κοινωνικά και λέμε να ανέβει το ηθικό. Εως την Κυριακή 26/12 τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από μία επίσκεψη στα στούντιο επιλογής τους, αρκεί να είναι οι πρώτοι που θα απαντήσουν στις τρεις ερωτήσεις που θα γίνουν. Ο διαγωνισμός δεν βασίζεται στην «τύχη» διά μέσου κλήρωσης, αλλά καθαρά στις εμπειρίες και τις γνώσεις. Το πρόγραμμα των τυχερών θα είναι το απλό των πενήντα ευρώ με την κοπέλα της αρεσκείας τους».

Ο ίδιος εξηγεί στην «Espresso της Κυριακής» πως «δεν έχουμε σκοπό να κουράσουμε τον κόσμο με πολλές ερωτήσεις και κληρώσεις. Οποιος είναι γρήγορος και απαντάει πρώτος, θα κερδίζει. Μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου θα κάνουμε τρεις ερωτήσεις και θα κερδίσουν συνολικά τρία άτομα. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν είκοσι τρία studio και πάνω από ογδόντα κοπέλες. Οι επισκέπτες του site έχουν ενθουσιαστεί και τα σχόλια προκαλούν πολύ γέλιο. Κάποιοι ρωτάνε αν θα κεράσουμε καφέδες και σουβλάκια, ενώ άλλοι θέλουν να βάλουν μέσον για να μάθουν τις απαντήσεις».

Ο διαχειριστής του site γνωρίζει καλά πως η οικονομική κρίση έχει «πλήξει» τα sex studio και μας αποκαλύπτει: «Η παραδοσιακή τσάρκα των πιτσιρικάδων έχει αντικατασταθεί από τη διαδικτυακή. Πρώτα μπαίνουν στο site για να δουν τις βάρδιες και να διαβάσουν τις κριτικές για τις κοπέλες και μετά πάνε στα studio. Μάλιστα, οι πιο πολλοί επιλέγουν το απλό πρόγραμμα των πενήντα ευρώ, αφού, όπως οι ίδιοι λένε, είναι… άφραγκοι».

Πρόθυμες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν στους νικητές δηλώνουν η «Μαριάννα», η «Αλίνα» και η «Νίνα», που εργάζονται σε studio του Βοτανικού, τα οποία συμμετέχουν στον διαγωνισμό. «Οι άνδρες δεν έχουν χρήματα και έχουν κόψει τις επισκέψεις στα studio» λέει η εκρηκτική «Μαριάννα», που συμπληρώνει: «Αν με επιλέξει κάποιος από τους τυχερούς, θα χαρώ πολύ γιατί θα μπορέσω να του προσφέρω ένα γιορτινό δώρο που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο».

Ανταλλάγματα και τεφτέρια

«ΤΙΣ καθημερινές επικρατεί νέκρα και δεν πατάει ψυχή. Οι περισσότεροι έρχονται για… οφθαλμόλουτρο και όχι για να περάσουν στο δωμάτιο» δηλώνει με παράπονο η «Δ», ιδιοκτήτρια sex studio στην περιοχή του Βοτανικού. «Ετσι όπως πάει η δουλειά, σε λίγο θα βγάλουμε και τα τεφτέρια» μας λέει η ίδια και τονίζει: «Σχεδόν οι μισοί πελάτες κάνουν παζάρια στις τιμές. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, έχουμε ακούσει απίστευτα πράγματα. Πριν από λίγες ημέρες, ήρθε ένας κύριος που τον γνωρίζουμε χρόνια και ζήτησε να πληρώσει την ταρίφα… σε είδος επειδή δεν είχε χρήματα. Συγκεκριμένα, έβγαλε έναν χρυσό σταυρό που φορούσε στον λαιμό του και προσφέρθηκε να μας τον δώσει σαν αντάλλαγμα για να περάσει στο δωμάτιο. Μας είπε μάλιστα ότι ήταν δώρο της νονάς του. Φυσικά δεν δεχτήκαμε και, επειδή ήταν τακτικός πελάτης, του κάναμε καλύτερη τιμή. Κάποιοι κάνουν παζάρια στην ταρίφα ακόμη και πέντε ευρώ, ενώ αρκετοί παλιοί πελάτες μάς ζήτησαν… πίστωση λες και είμαστε μπακάλικο. Η μείωση του τζίρου είναι τεράστια και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάει το 50%».

Αναφορικά με τον διαγωνισμό και… τα καυτά έπαθλα, η «Δ» μας λέει: «Από τη μεριά μας βλέπουμε πως ο κόσμος δεν έχει λεφτά και, λόγω των εορτών, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε για να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελα. Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο super sexy δώρο». 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ espressonews.gr