Τον πέταξαν από το 2ο όροφο γιατί ατίμασε κορίτσι στα Χανιά

Τον πέταξαν από το 2ο όροφο γιατί ατίμασε κορίτσι στα Χανιά

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην περιοχή των Δικαστηρίων στα Χανιά με πρωταγωνιστή ένα  Ρουμάνο και μια νεαρή κοπέλα.

Ο νεαρός βρισκόταν στο σπίτι της κοπέλας με την οποία διατηρούσε σχέση προκειμένου να βρεθούν λίγο μόνοι και να περάσουν μαζί το βράδυ.

Η μοναξιά τους όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς απροειδοποίητα μπήκαν στο σπίτι οικείοι της κοπέλας  και τους έπιασαν στα πράσα την ώρα της ερωτικής συνεύρεσης.

Οι απρόσκλητοι επισκέπτες δεν το πολυσκέφτηκαν και αντέδρασαν “πολιτισμένα” πετώντας από το 2ο όροφο της πολυκατοικίας το νεαρό Ρουμάνο που δεν ήξερε από πού του ήρθε.

Το συμβάν συνεχίστηκε κάτω από το σπίτι της κοπέλας καθώς οι οικείοι της αφού τον πέταξαν στην κυριολεξία από το σπίτι, κατέβηκαν και τον κυνήγησαν στο δρόμο.

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια είναι ότι ο νεαρός δεν είχε προλάβει να ντυθεί και έτρεχε πανικόβλητος με τα εσώρουχά του  και με τραύματα στα πόδια προκειμένου να ξεφύγει από τους συγγενείς της φίλης τους.

Στο σημείο που εκτυλίσσονταν ο καβγάς έφτασε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον δαρμένο νεαρό για να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

flashnews.gr