Σε επέμβαση by pass θα υποβληθεί ο Γιώργος Λύρας!

Σε επέμβαση by pass θα υποβληθεί ο Γιώργος Λύρας!

Εσπευσμένα στην Αθήνα γύρισε ο Γιώργος Λύρας, μάνατζερ και σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα. Το ζευγάρι παραθέριζε στην Επίδαυρο όταν ο Γιώργος Λύρας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο στήθος. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν τον δρόμο για το χειρουργείο και μάλιστα το συντομότερο…

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο σύζυγος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, που είναι έγκυος, πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση by pass στην καρδιά ή σε απλά ελληνικά παράκαμψης των βουλωμένων αρτηριών. 

“Το πιο πιθανό είναι η εγχείριση να γίνει τη Δευτέρα. Η Πέγκυ είναι μαζί του στο νοσοκομείο. Είναι όλη την ώρα δίπλα του και αρκετά ψύχραιμη στην κατάσταση που βρίσκεται.” ανέφερε στο tlife άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον.

Η Πέγκυ Ζήνα προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, καθότι και σε ευαίσθητη φάση λόγω εγκυμοσύνης. Στο πλευρό της και ο κουμπάρος της και επιστήθιος φίλος τους, Ηλίας Ψινάκης.

Οι γιατροί πάντως είναι καθησυχαστικοί, αφού ο Γιώργος Λύρας – έχοντας ιστορικό καρδιοπάθειας (είχε υποβληθεί και σε ”μπαλονάκι” πριν από δέκα χρόνια) έδρασε γρήγορα αποφεύγοντας το ενδεχόμενο ενός πιθανού εμφράγματος.

Ευχόμαστε από καρδιάς να πάνε όλα καλά!

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ