Σε δίκη για να αποδείξει την αθωότητά της η Lohan

Σε δίκη για να αποδείξει την αθωότητά της η Lohan

Σε δίκη για να αποδείξει την αθωότητά της η Lohan

Η νεαρή ηθοποιός Lindsay Lohan απέρριψε τη συμφωνία που της είχε προσφερθεί προκειμένου να δηλώσει την ενοχή της σχετικά με την υπόθεση κλοπής ενός περιδέραιου, και προτίμησε να πάει σε δίκη προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα της. Τώρα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να μπει στη φυλακή για μεγάλο διάστημα…

Η ατίθαση σταρ κατηγορείται από ένα κατάστημα κοσμημάτων για την κλοπή ενός περιδέραιου αξίας 2.500 δολαρίων. Ωστόσο, η ηθοποιός τονίζει πως δεν είναι ένοχη και θεωρούσε πως το περιδέραιο της δόθηκε ως δανεικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ενάγοντες είχαν προσφέρει στη Lohan μια συμφωνία, η οποία όριζε πως η ηθοποιός θα δήλωνε ένοχη στην κατηγορία της κλοπής, θα απέφευγε τη δίκη και θα αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης από 3 έως 6 μήνες.

Η Lohan όμως αρνήθηκε την προσφορά, δήλωσε αθώα και στις 22 Απριλίου θα γίνει προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν όλα τα στοιχεία για να πάει η υπόθεση σε πλήρη δίκη. Εάν η Lohan καταδικαστεί, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με μεγάλη ποινή φυλάκισης.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ