Σάστισε ο Πάνος Μουζουράκης με την αποκαλυπτική εμφάνιση παίκτριας στο The Voice (video)

Σάστισε ο Πάνος Μουζουράκης με την αποκαλυπτική εμφάνιση παίκτριας στο The Voice (video)

Στο δεύτερο knockout της βραδιάς στο The Voice, βγήκαν στη σκηνή η Βαλέρια Siel, ο Imat Hasan και ο Σταύρος Κρητικός, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Πρώτη εμφανίστηκε η Βαλέρια με το «Euphoria», μετά ακολούθησε ο Σταύρος με το «Αγάπα με» και τέλος ο Imat με το «Die in your arms tonight».

Η Βαλέρια εμφανίστηκε με ένα ομολογουμένως αποκαλυπτικό και πολύ σέξι μαύρο φόρεμα κι έκανε τον Πάνο να σαστίσει!

Αμέσως μετά το τέλος και των τριών εμφανίσεων, ο Πάνος Μουζουράκης είπε μπράβο στους διαγωνιζόμενους, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό με την στιλιστική επιλογή που έκανε η Βαλέρια.

Ο Πάνος Μουζουράκης σηκώθηκε από την καρέκλα του και πλησίασε στη σκηνή, μοιάζοντας «χαμένος» με το φόρεμα της παίκτριας και την πλησίασε και της είπε:

«Βαλέρια, κατ αρχάς πόσο υπέροχη είσαι! Δηλαδή αυτό που φοράς…», της είπε έχοντας χάσει τα λόγια του από την αποκαλυπτική της εμφάνιση και αμέσως μετά τη ρώτησε πόσους followers έχει στα social media. «Μετά από αυτό το φόρεμα θα αποκτήσεις περισσότερους. Μπράβο είναι τόσο ωραίο να μην αποκαλύπτεις αλλά να… μην αφήνεις και πολλά στη φαντασία», συμπλήρωσε και μετά της έκανε κριτική για τον τρόπο που τραγούδησε.

Η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να πάρει στα battles τον Σταύρο και άφησε εκτός διαγωνισμού την Βαλέρια και τον παιδικό της φίλο, τον Imat.