Σασμός spoiler: Το τέλος της σεζόν έρχεται με κουφέτα – Τα δυο ζευγάρια που παντρεύονται!

Σασμός spoiler: Το τέλος της σεζόν έρχεται με κουφέτα – Τα δυο ζευγάρια που παντρεύονται!

Σασμός spoiler: Μπορεί η σειρά μέχρι τώρα να έχει δώσει περισσότερες λύπες αναφορικά τις ιστορίες των ζευγαριών, παρά χαρές, όμως το καλύτερο μας το κρατά για το τέλος.

Ευχάριστα θα κλείσει ο κύκλος αυτής της πρώτης σεζόν με δυο ζευγάρια που το κοινό έχει αγαπήσει πολύ, να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Οι γαμπροί Μαθιός και Αντώνης… οι νύφες Βασιλική και Μαρίνα. Ναι, καλά διάβασες.

Tους δυο αυτούς ήρωες της σειράς Μαθιό και Αντώνη συνδέει κάτι «ιερό»

Η αγάπη στις δυο γυναίκες που για χάρη τους δεν έφτιαξαν ποτέ τη ζωή τους!

Ο Μαθιός χρόνια τώρα είναι βαθιά ερωτευμένος με τη Βασιλική. Τόσο που για εκείνη έφτασε στο φονικό, όχι για να την έχει δική του αλλά επειδή δεν μπορούσε πια να τη βλέπει να βασανίζεται στο πλευρό ενός άντρα που ποτέ δεν την αγάπησε όσο εκείνος. Παρά τα προβλήματα και τα εμπόδια, το ζευγάρι θα καταφέρει να ζήσει μαζί κάνοντας τι επόμενο βήμα στη σχέση του, αυτό του γάμου.

Από την άλλη ο Αντώνης πάντα ήταν αθόρυβα στο πλευρό της Μαρίνας ακόμη κι όταν εκείνη έφτιαξε την οικογένειά της και ήταν πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του Μάρκου Βρουλάκη.

Όταν εκείνος έπεσε νεκρός από χέρι Σταματάκη, και πάλι ήταν κοντά της και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την έβγαζε από τη θλίψη της. Μέχρι που η Μαρίνα μέσα στον πόνο της έριξε το φταίξιμο σε εκείνον για το «φευγιό» του γιου της.

Η Μαρίνα έφυγε για τα Γιάννενα όμως από τη στιγμή που επέστρεψε το μόνο πράγμα που ο Αντώνης έχει στο μυαλό του είναι ο γάμος του με τη Μαρίνα κι έτσι θα γίνει!

gossip-tv