Σασμός spoiler: Το 1,5 λεπτό που θα σε συγκλονίσει! Η πιο αναπάντεχη εξομολόγηση έρχεται (video)

Σασμός spoiler: Το 1,5 λεπτό που θα σε συγκλονίσει! Η πιο αναπάντεχη εξομολόγηση έρχεται (video)

Σασμός spoiler: Είναι σίγουρα η πιο δυνατή ιστορία αγάπης. Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας που πήρε σάρκα και οστά και που απόψε θα δούμε τον Αντώνη στην πιο συγκινητική του σκηνή.

aeweb

Ο αρραβώνας γίνεται με κουμπάρα την παπαδιά και ο Αντώνης δίνει μια υπόσχεση ζωής στη Μαρίνα με λόγια που ουδείς έχει ξανακούσει! Είναι αυτό το 1,5 λεπτό του επεισοδίου που πραγματικά θα σε συγκλονίσει!

Στο σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τους αρραβώνες μεταξύ του Αντώνη και της Μαρίνας εμπρός σε όλη την οικογένεια Βρουλάκη με κουμπάρα την παπαδιά. Και ακούμε το νέο τραγούδι «Το μαζί», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, το οποίο ερμηνεύει η Γλυκερία. Το τραγούδι εκφράζει δραματουργικά το ρόλο της Μαρίνας.

Ο Καραπάνος εξαπολύει την εκδικητική του μανία απέναντι στους αντιπάλους του κι αφήνει, ίσως, το τελευταίο του μήνυμα στον τηλεφωνητή του Γεράσιμου, την ώρα που ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στο Σταύρο και τη Βασιλική, ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώνεται, και οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση. Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση μαζί του. Ο Καραπάνος επικοινωνεί με τον Μαθιό, ανακοινώνοντάς του ότι η ώρα της πληρωμής του χρέους του έφτασε. Ο Μαθιός καταφεύγει στη Στέλλα, προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα, και οδηγείται σε μία παράτολμη απόφαση, που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή…

gossip-tv