Σασμός spoiler: H ανατρεπτική συνάντηση Σταύρου – Αστέρη μετά την αποκάλυψη της Αργυρώς ότι έχει παιδί

Σασμός spoiler: H ανατρεπτική συνάντηση Σταύρου – Αστέρη μετά την αποκάλυψη της Αργυρώς ότι έχει παιδί

Σασμός spoiler: Το κουβάρι των αποκαλύψεων συνεχίζεται και ένα ντόμινο εξελίξεων φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις.

Μαρίνα και Αργυρώ επιστρέφουν στην Κρήτη και αυτό λόγω της γιαγιάς Ειρήνης. Η Μανταρίνα, η αγαπημένη σκυλίτσα του Πετρή πεθαίνει με το θλιβερό αυτό γεγονός να καταρρακώνει τη γιαγιά Ρηνιώ αφού η Μανταρίνα ήταν ό, τι της είχε απομείνει από τον εγγονό της, Πετρή.

Η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από το τραγικό γεγονός και η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση επηρεάζει και την υγεία της προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου, που φοβούνται μήπως έρθουν τα χειρότερα.

Στα Γιάννενα, όλοι ανησυχούν και η Αργυρώ θέλει να βρίσκεται κοντά στη γιαγιά της. Έτσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα στο νησί.

Φυσικά ο Σταύρος δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει την Αγρυρώ κι έτσι κι εκείνος μαζί με τον μικρό Πετρή την ακολουθεί στην Άνω Ποριά.

Από το άλλο μέτωπο τώρα, ο Αστέρης έχει ήδη μάθει πως η Αργυρώ έχει γίνε μητέρα και στο μυαλό του στριφογυρίζει η ιδέα πως ο μικρός μπορεί να είναι γιος του. Τρέφει ελπίδες μάλιστα όταν μαθαίνει πως η αγαπημένη του έχει επιστρέψει.

Όλα όμως για μια ακόμη φορά γκρεμίζονται γύρω του, όταν ξαφνικά βλέπει μπροστά του τον Σταύρο. Πώς θα αντιδράσει ο Αστέρης και τι θα συμβεί στη συνάντηση των δυο αντρών;

Ο Αστέρης χάνει και πάλι τη γη κάτω από τα πόδια του και αποφασίζει να εγκαταλείψει για πάντα την ιδέα πως μπορεί οι τρεις τους να γίνουν οικογένεια καθώς το μόνο που θέλει για εκείνη είναι να τη βλέπει και να τη νιώθει ευτυχισμένη.

Αυτό είναι βέβαια κάτι που όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα ανατραπεί!

gossip-tv