«Κάναμε sex δυο φορές και δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό»

«Κάναμε sex δυο φορές και δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό»

«Κάναμε sex δυο φορές και δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό»

Το τι έχει να γίνει μετά από αυτή τη συνέντευξη της Sara Leal, δεν περιγράφεται! Η 23χρονη πέτρα του σκανδάλου με την οποία ο Ashton Kutcher απάτησε την Demi Moore παραμονή της επετείου γάμου τους, άνοιξε το στόμα της και τα είπε ΟΛΑ με… γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τεράστιο ροζ σκάνδαλο που ξέσπασε, η Leal περιγράφει με άκρα…παραστατικότητα την «καυτή» βραδιά που έζησε με τον 33χρονο ηθοποιό!

Όπως σας έχουμε γράψει και από το star.gr, η 23χρονη κοπέλα διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη σουίτα του ηθοποιού παρέα με πέντε φίλες της.

Με το που έφυγαν εκείνες, έμεινε μόνος του με την Sara και την καλύτερη της φίλη. Τότε ήταν που ο Kutcher μπήκε μαζί τους γυμνός στο τζακούζι, με την Leal να τον περιγράφει πολύ… hot μόλις τον είδε τσιτσίδι. Μάλιστα τους ζήτησε να κάνουν τρίο εκείνη τη νύχτα αλλά τελικά… «συμβιβάστηκε» μόνο με την Sara.

Όταν έμειναν μόνοι οι δυο τους, άρχισε το… «πάρτι»!

«Κάναμε sex δυο φορές και δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό»Διαβάστε την άκρως «καυτή» περιγραφή της Leal:«Ήρθε καταπάνω μου και με φίλησε. Έβγαλε την πετσέτα του και μου αφαίρεσε τη ρόμπα μου. Μετά κάναμε sex. Ήταν πολύ καλός! Δεν ήταν ούτε «περίεργος» στο sex, ούτε διεστραμμένος».

Μάλιστα ο Kutcer «δεν φόρεσε καθόλου προφυλακτικό», όπως εξομολογείται η 23χρονη.

Στη συνέχεια, ακολούθησε και δεύτερος… «γύρος», με την Leal να θυμάται πως όλα ήταν «πολύ ρομαντικά.Περνούσαμε καλά. Ήταν καλός και είχε αντοχή. Μείναμε μαζί δυο ώρες. Μιλήσαμε για αστρολογία (είμαστε και οι δυο Υδροχόοι), για τη θρησκεία, για την αγάπη, ακόμα και για πολιτική! Γελούσε σχεδόν με κάθε τι που του έλεγα».

Μάλιστα ο 33χρονος ηθοποιός της εξομολογήθηκε και πολλά προσωπικά του όπως το ότι έχει χωρίσει με την Demi Moore, αλλά και ότι του άρεσε αυτή η βραδιά γιατί «είμαι ηθοποιός και το 90% όσων κάνω είναι ψεύτικα. Είναι ωραίο να ζω αληθινές στιγμές», της είπε.

Όσο για το ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που θυμάται από την «καυτή» βραδιά τους;

«Ξυπνήσαμε και εγώ φορούσα μια ρόμπα. Την άνοιξε και τον ρώτησα “τι κάνεις;”. Και μου απάντησε: “απλά… τσεκάρω. ΟΚ, έκανα σωστά που σε διάλεξα. Είσαι πραγματικά πολύ όμορφη”».

Άμοιρη Demi… Πόσα πια ν΄αντέξεις;

star.gr