Σάλος στο Survivor! Ποιοι παίκτες φέρονται να έκαναν sex – Οι καβγάδες και η απομόνωση

Σάλος στο Survivor! Ποιοι παίκτες φέρονται να έκαναν sex – Οι καβγάδες και η απομόνωση
aeweb

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως στο Survivor έχουμε το πρώτο ζευγάρι και μάλιστα πως η σχέση τους είναι πολύ… προχωρημένη.

Πολλοί «φωτογράφησαν» τη μπλε ομάδα και πιο συγκεκριμένα διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το ζευγάρι είναι ο Νίκος Μπάρτζης με την Άννα Μαρία Βέλλη. Βέβαια υπήρξαν και άλλα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος, όμως μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου. Μάλιστα, ο λόγος που οι πρώην κολλητές έχουν γίνει πλέον «εχθροί», είναι ο νεαρός αγρότης και έτσι οι καβγάδες μεταξύ τους πάνε και έρχονται.

Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν ισχύει! Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, δεν υπάρχει κανένα ζευγάρι, ούτε οι παίκτες έχουν προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή. Η είδηση αυτή «γεννήθηκε» στα social media λόγω της καλής σχέσης που έχει ο Νίκος με την Άννα Μαρία, ενώ ακούστηκε και το όνομα της Μαριαλένας. Και οι δύο κοπέλες στην έξω ζωή τους έχουν σχέση και στο ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει υπάρξει το παραμικρό.

Ο λόγος όπου η Ελευθερία Ελευθερίου έχει τεθεί στην… απομόνωση, είναι καθαρά εξαιτίας διαφωνιών και συμπεριφορών και όχι για τα μάτια ενός άνδρα…

newsbomb.gr