Σάλος με το πρώτο γκέι ραντεβού στο First Dates (video)

Σάλος με το πρώτο γκέι ραντεβού στο First Dates (video)

Στο νέο επεισόδιο του First Dates που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/06) βρέθηκαν ο Ανδρέας από την Πάτρα και ο Αλέξανδρος από την Ορεστιάδα. Αφού καλωσόρισε και τους δυο η οικοδέσποινα του ριάλιτι, Ζενεβιέβ Μαζαρί, προχώρησαν στην πρώτη τους συζήτηση.

Ο Αλέξανδρος αρχικά εξομολογήθηκε στην κάμερα ότι ο Ανδρέας δεν είναι και τόσο ο τύπος του, και στη συνέχεια θέλησε να του εκμυστηρευτεί κάποια πιο προσωπικά του θέματα όσο απολάμβαναν το πρώτο τους ποτό.

«Εγώ έχω μεγαλώσει σε επαρχία οπότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πιο βουκολικά πεθαίνεις. Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα που είναι στον Έβρο πάνω» τόνισε, αρχικά, ο Αλέξανδρος.

«Προσωπικά έχω αυτοπεποίθηση, δεν με ενοχλεί τόσο τι θα πούνε» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, ο 21χρονος παίκτης του First Dates απευθυνόμενος στο υποψήφιο ταίρι του. Την σκυτάλη πήρε ο 26χρονος Ανδρέας ο οποίος, με όσα είπε με ειλικρίνεια, απελευθέρωσε ακόμα περισσότερο τον Αλέξανδρο.

«Εγώ ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να μην με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Έχω μεγαλώσει και με έναν τέτοιο τρόπο όπου άμα δεν μπορούσες να μπεις στα κριτήρια και στα κουτάκια τα οποία θα ήθελαν να δουν οι άλλοι εσένα, θα είχες θέμα. Οπότε κατά κάποιο τρόπο καταπίεζα λίγο τις ανάγκες μου, τον τρόπο έκφρασης μου από το ντύσιμο ως τον τρόπο που μιλούσα και τα ενδιαφέροντα μου για να μπορέσω να είμαι λίγο πιο “διακριτικός”. Εντάξει, τώρα, βλακείες. Όταν όμως ήμουν πιο μικρός είχα και εγώ τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θεωρώ ότι ένα average άτομο που είναι queer στην Ελλάδα έχει παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι».

«Με περιόριζε η οικογένειά μου για το τι θα πει η κοινωνία»

«Ταυτίζομαι φουλ με αυτό και γω! Η αλήθεια είναι ότι εμένα πιο πολύ με περιόριζε η οικογένεια μου παρά το τι θα πει η κοινωνία. Πιο πολύ η μαμά μου, όχι τόσο ο μπαμπάς μου αλλά εντάξει. Σε όποιον το λέω αυτό, τους κάνει εντύπωση αλλά εντάξει. Εγώ δεν έκανα coming out σε κανέναν, δηλαδή δεν το έχω πει. Δεν το έχω πει, όχι γιατί φοβάμαι, απλά δεν θέλω να το πω γιατί δεν είναι κάτι που θέλω να το λέω» παραδέχθηκε ο νεαρός παίκτης του First Dates.

«Από τότε που έφυγα από την Ορεστιάδα δεν βιώνω καθόλου μπούλινγκ. Με δέχονται οι άνθρωποι όπως είμαι, αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα μου, ακόμα και τα στρέιτ άτομα, άντρες και γυναίκες. Να πω την αλήθεια με σοκάρει γιατί στην Ορεστιάδα, το να μεγαλώνεις σε μια επαρχία που και η οικογένεια σου και η κοινωνία δεν το δέχεται, είσαι λίγο πιο εγκρατής στις εκφράσεις σου» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος.

Μετά την προβολή του ραντεβού τους στην τηλεόραση, τα σχόλια για την επιλογή της παραγωγής να συμπεριλάβει στους παίκτες, δύο ομοφυλόφιλους, πήραν «φωτιά» στο Twitter.