Σάλος με τις κούκλες του σεξ που μπήκαν στις εξέδρες γηπέδου (φωτο)

Σάλος με τις κούκλες του σεξ που μπήκαν στις εξέδρες γηπέδου (φωτο)

Σάλος με τις κούκλες του σεξ που μπήκαν στις εξέδρες γηπέδου (φωτο)

Αρκετό σχολιασμό «σήκωσε» η απόφαση μιας ομάδας στη Νέα Κορέα να καλύψει -εν μέρει- τα κενά στις εξέδρες με κούκλες.

Η FC Seoul αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από ΜΜΕ, social media και πολίτες που υποστήριξαν πως πρόκειται για πλαστικές κούκλες του σεξ, με πολλούς μάλιστα να σημειώνουν ότι η συγκεκριμένη κίνηση της ομάδας είναι απαράδεκτη.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ορισμένες εξ αυτών είχαν πάνω τους ταμπέλες που διαφήμιζαν ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, κάτι που απαγορεύεται στη χώρα…

Συνολικά 30 κούκλες, 25 γυναικείες και πέντε ανδρικές, τοποθετήθηκαν στις άδειες θέσεις του γηπέδου. Οι τηλεθεατές πήραν χαμπάρι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και η ομάδα αναγκάστηκε να απολογηθεί με ανάρτηση στο Instagram.

«Ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Πρόθεσή μας ήταν να κάνουμε κάτι για να ελαφρύνει το κλίμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θα εργαστούμε σκληρά ώστε να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», σημείωνε η ανακοίνωση, έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε.

Το πρωτάθλημα στη Νότια Κορέα ήταν η πρώτη ποδοσφαιρική διοργάνωση που ξεκίνησε με αγώνες μετά την εκδήλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

newsbeast.gr