Σάλος με αεροσυνοδό που προσφέρει και ερωτικές… υπηρεσίες εν πτήσει! (φωτο)

Σάλος με αεροσυνοδό που προσφέρει και ερωτικές… υπηρεσίες εν πτήσει! (φωτο)

Σάλο προκάλεσε στην British Airways η περίπτωση της «AirHostess71» η οποία φέρεται να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες επί πληρωμή σε επιβάτες, ακόμη και εν πτήσει.

Η «AirHostess71», όπως είναι το ψευδώνυμό της στο Facebook, διαφημίζει τα προσόντα της, επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της, απλωμένα σε αεροπορικά καθίσματα, ενώ σε κάποια από τις πιο τολμηρές πόζες της, σηκώνει τη φούστα της στολής.

Φυσικά το ενδεχόμενο να πρόκειται για φάρσα παραμένει ανοιχτό, καλού κακού όμως η διοίκηση της British Airways διέταξε εσωτερική έρευνα για τον εντοπισμό της αεροσυνοδού-κολ γκερλ.

Πάντως, οι αγγελίες τις οποίες έχει αναρτήσει η «AirHostess71» είναι αναλυτικές και, ως τέτοιες, αληθοφανείς. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι χρεώνει 50 λίρες το ραντεβού, με τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις αναλόγως της επιπλέον ειδικής φροντίδας που ενδέχεται να απαιτήσει ο επιβάτης/πελάτης.

Αντί 25 λιρών, η «AirHostess71» διαθέτει προς πώληση τα εσώρουχά της, αλλά χωρίς να διευκρινίζει εάν αυτά είναι χρησιμοποιημένα ή όχι. Όσο για τις εν πτήσει υπηρεσίες, η kinky αεροσυνοδός αναφέρει: «Εάν έχεις ανάγκη από ‘ψυχαγωγία ακατάλληλη δι’ ανηλίκους’ εν ώρα πτήσης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μου δώσεις ένα χρηματικό ποσόν. Θα βιώσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όπως εσύ την προτιμάς».

Η «AirHostess71» ισχυρίζεται ότι είναι μέλος πληρώματος ιπταμένων με βάση το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, ενώ επικαλείται μαρτυρίες συναδέλφων της ότι οι έξτρα υπηρεσίες που προσφέρει είναι 100% αληθινές.

Όπως εντελώς αληθινή είναι η διαπίστωση ότι η φαντασίωση του ιπτάμενου σεξ, με αεροσυνοδούς έτοιμες για όλα, είναι μία από τις πλέον διαδεδομένες. Ο φετιχισμός της στολής πυροδοτεί τη διέγερση -και όχι μόνο σε όσους έχουν φετιχιστικές τάσεις. Στο κάτω κάτω, όπως θα έλεγε και μια ξανθιά πληθωρική celebrity της προ 20ετιας ελληνικής τρας-TV, «τι πτήση, τι στύση». Αν δεν υπάρχει η «AirHostess71», ίσως θα έπρεπε να εφευρεθεί.