Σάλος: Έλληνας«Influencer» κάνει live με ανήλικα κορίτσια και άθλια παιδοφιλικά σχόλια (video)

Σάλος: Έλληνας«Influencer» κάνει live με ανήλικα κορίτσια και άθλια παιδοφιλικά σχόλια (video)

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκάλεσει στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την τοπική κοινωνία, το live που έκανε μέσω Instagram νεαρός φωτογράφος, ο οποίος επιδιδόταν επί ώρα σε εμετικά σχόλια, που μόνος ένας παιδόφιλος θα έκανε.

aeweb

Σοκ έχει προκαλέσει μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου – και όχι μόνο – νεαρός από την Χαλκίδα στην Εύβοια, με live που έκανε μέσω του Ιnstagram, όπου έδειχνε να συνομιλεί μέσω πλατφόρμας βιντεοσυνομιλίας με κάποια ανήλικα κορίτσια, ηλικίας μόλις 14 ετών.

Ο άνδρας, κατά την διάρκεια της συνομιλίας, έκανε άσεμνες και προσβλητικές ερωτήσεις για την σεξουαλική ζωή 14χρονης, ξεσηκώνοντας το κοινό που παρακολουθούσε τη μετάδοση.

Τα σχόλια του ήταν, στη συνεχεία, παντελώς απαράδεκτα, ενώ μέχρι και ο ίδιος έκανε λόγο για παιδοφιλία σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, «τώρα έχω γίνει ο υπέρτατος παιδεραστής, το ξέρω. Οκ περιμένω το FBI».

Το γεγονός διαδόθηκε από αρκετά άτομα στις πλατφόρμες του Instagram και του Tik Tok, ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση του γνωστού ράπερ, Light, ο οποίος εξοργισμένος τον απείλησε ότι θα ψάξει να τον βρει για αυτό που έκανε.

Παρόμοιες αντιδράσεις είχαν και άλλοι Influensers του Instagram.

Στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει η επίμαχη συνομιλία του νεαρού με την 14χρονη κοπέλα καθώς και ένα πρόσφατο τραγούδι που δημοσίευσε ο νεαρός το οποίο επίσης έχει ξεσηκώσει ένα μεγάλο κύμα λοιπόν κοριτσιών – γυναικών οι οποίες τον κατηγορούν για τον ρατσισμό του και τα χυδαία υβριστικά σχόλια!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προφίλ του στο Instagram είναι πλέον ανενεργό.

Πηγή: EviaThema.gr