Χανιά: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να κάνει χρήση δυναμίτιδας (φωτο)

Χανιά: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να κάνει χρήση δυναμίτιδας (φωτο)

Έφοδος των αστυνομικών ΕΚΑΜ στο σπίτι του – Χρησιμοποίησαν δυο χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να καταφέρουν να τον αφοπλίσουν

Με ασφάλεια ολοκληρώθηκε η επικίνδυνη επιχείρηση αφοπλισμού ενός άνδρα στην περιοχή του Πύργου Κισάμου.

Ο άνδρας ο οποίος είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα κάνοντας χρήση μεγάλης ποσότητας δυναμίτιδας που είχε στην κατοχή του, συνελήφθη λίγο μετά τις 17.30 από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως αποδείχτηκε τα μασούρια «δυναμίτιδας» ήταν ψεύτικα και δεν επρόκειτο για αληθινή εκρηκτική ύλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με ψυχολόγο και διαπραγματευτή της αστυνομίας και αφού πρώτα είχε αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το σπίτι και είχε διασφαλιστεί η απομάκρυνση της γυναίκας του από αυτό, αστυνομικοί ΕΚΑΜ έκαναν έφοδο στο σπίτι για να τον συλλάβουν.

Μάλιστα στο πλαίσιο της επιχείρησης, προκειμένου να μπορέσουν να τον αφοπλίσουν, έριξαν και δυο χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Ο 56χρονος αφού συνελήφθη μετά από επέμβαση της ΕΚΑΜ στο σπίτι του, οδηγήθηκε αρχικά προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και από εκεί στο Αστυνομικό τμήμα Κισάμου.

Ο 56χρονος ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Χανιά: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να κάνει χρήση δυναμίτιδας