Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ ο Αντώνης Ρέμος

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ ο Αντώνης Ρέμος

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος για τα προσωπικά του εισοδήματα, αλλά και τις συναλλαγές που έγιναν όταν ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, αφού ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής φαίνεται να παρουσιάζει διαφορές σε προσωπικά έσοδα που έχει δηλώσει σε σχέση με ποσά που έχει εισπράξει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Αποκαλύψεις”,  οι οικονομικές διαφορές δεν εντοπίζονται μόνο στο εισόδημα του από το τραγούδι, αλλά και σε άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, όπως η κατασκευή κατοικιών και η εκμετάλλευση κέντρων διασκέδασης.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Αντώνη Ρέμο προκύπτει από τη θητεία του στην ΠΑΕ Ηρακλής, όπου το ΣΔΟΕ βρήκε αδικαιολόγητα ποσά από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Πρόκειται για δυο μεγάλες καταθέσεις σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας που ανέρχονται στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ και 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα η δεύτερη κατάθεση φαίνεται πως έχει γίνει από πρόσωπο που ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή.

Το ΣΔΟΕ κάνει “φύλλο και φτερό” τα οικονομικά της ΠΑΕ, ελέγχοντας όλα τα ενδεχόμενα για την προέλευση των χρημάτων, αν αυτά προέρχονται από νόμιμα εισοδήματα και που δαπανήθηκαν, ενώ εξετάζεται μέχρι και το ενδεχόμενο για “ξέπλυμα” χρήματος. 

Όσον αφορά τα οικονομικά του Αντώνη Ρέμου, ο έλεγχος του ΣΔΟΕ γίνεται από κλιμάκιο της Θεσσαλονίκης, αλλά και από υπαλλήλους στην Αθήνα, ειδικευμένους στο ηλεκτρονικό έγκλημα, το “ξέπλυμα” χρήματος και τη φοροδιαφυγή.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την υπόθεση του σταρ της ελληνικής show biz ασχολήθηκε προσωπικα ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ