Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του 70χρονου στα Σφακιά

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του 70χρονου στα Σφακιά

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του 70χρονου στα Σφακιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον δολοφόνησαν και στη συνέχεια εξαφάνισαν το πτώμα του – Συνελήφθησαν δύο άτομα το βράδυ στα Σφακιά

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν στο φως οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με την εξαφάνιση του 70χρονου Δουρουντάκη Παντελή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 7 Μαρτίου του 2018, όταν την τελευταία φορά, πήγε στο κοπάδι του και από τότε δεν είχε δώσε σημεία ζωής.

Χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές, μετά από πολύμηνες και ενδελεχείς έρευνες, συνέλαβαν δύο άτομα στα Σφακιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς αν και δεν έχει βρεθεί η σορός του άτυχου 70χρονου, θεωρείται πια βέβαιο οτι έχει δολοφονηθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 44 και 39 ετών, διέμεναν στα Σφακιά και γνώριζαν τον άτυχο ηλικιωμένο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος που όπλισε το χέρι τους για να δολοφονήσουν και στη συνέχεια να εξαφανίσουν το πτώμα του 70χρονου.

Η αστυνομία κατέληξε στα ίχνη των δύο δραστών αξιοποιώντας πληροφορίες, οπτικό υλικό, αντικείμενα και ευρήματα που σχετίζονται με το έγκλημα και την εξαφάνιση του ηλικιωμένου, τα οποία βρέθηκαν σε σημεία που επισκέπτονταν οι συλληφθέντες.

Σήμερα, οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 70χρονου θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο 24ωρο της εξαφάνισης του Παντελή Δουρουντάκη, κεραία κινητής που βρίσκεται στα Σφακιά «έδειξε» σήμα από το ένα κινητό στην κατεύθυνση από Σφακιά προς Φραγκοκάστελλο, αλλά στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε. Επιπλέον, σε μεταγενέστερο χρόνο, υπήρξε σήμα από το άλλο του κινητό σε κεραία κινητής σε περιοχή του Πλατανιά και «έδειξε» μια κατεύθυνση από Πατελάρι προς Σούγια ωστόσο, ο ηλικιωμένος ήταν άφαντος.

flashnews.gr