Πυροβόλησε, σκότωσε τον διαρρήκτη και πήγε για ύπνο

Πυροβόλησε, σκότωσε τον διαρρήκτη και πήγε για ύπνο

Πυροβόλησε, σκότωσε τον διαρρήκτη και πήγε για ύπνο

Ένας 72χρονος από το Ντάλας των ΗΠΑ πυροβόλησε τον διαρρήκτη του σπιτιού του με καραμπίνα, τον σκότωσε και στη συνέχεια γύρισε στο κρεβάτι του και έπεσε για ύπνο.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης. Ο James Michael Meyer ξύπνησε στις 5 τα ξημερώματα όταν άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι. Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς κάποιος επιχείρησε να μπει στην αποθήκη της αυλής του και τότε αποφάσισε να πάρει την καραμπίνα. Ο 72χρονος ισχυρίζεται πως φώναξε στον εισβολέα να μην πλησιάσει αλλιώς θα πυροβολήσει. Όμως, όπως ισχυρίζεται, ο άγνωστος άνδρας έκανε μερικά βήματα προς το μέρος του, κρατώντας στα χέρια μια αξίνα. Τότε ήταν που ο 72χρονος πυροβόλησε και όπως είπε τον είδε να πετά την αξίνα και να τρέχει προς το πάρκο πίσω από την αυλή του.

Στη συνέχεια γύρισε στο κρεβάτι του και έπεσε για ύπνο.

Το επόμενο πρωί που ο ηλικιωμένος σηκώθηκε παρατήρησε κάποιον στην πίσω αυλή του. Πλησίασε για να διαπιστώσει πως ήταν ο εισβολέας και πως ήταν νεκρός.

Ο 72χρονος συνελήφθη και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο. Αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή, αφού κατέβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων. Η ταυτότητα του νεκρού δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί από την αστυνομία.

zarpanews gr