Πρωτοφανές περιστατικό με κυνηγό, πρώην αστυνομικό στην Κρήτη

Πρωτοφανές περιστατικό με κυνηγό, πρώην αστυνομικό στην Κρήτη

Πρωτοφανές περιστατικό με κυνηγό, πρώην αστυνομικό στην Κρήτη

Αναζητείται από τις αρχές από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης – Ποιον απείλησε με όπλο έχοντας μαζί του συνεργό – κυνηγό

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα με “πρωταγωνιστές” δύο κυνηγούς – ένας εκ των οποίων είναι πρώην αστυνομκός – οι οποίοι δεν δίστασαν να προτάξουν όπλο, να πυροβολήσουν στον αέρα ζητώντας από θυροφύλακες να φύγουν από την περιοχή, απειλώντας τους ευθέως οτι ο επόμενος πυροβολισμός δεν θα είναι στον αέρα….

Το επεισόδιο, ξεκίνησε οταν οι δύο δράστες εντοπίστηκαν να κυνηγούν παράνομα με προβολείς και ολοκληρώθηκε με την επεισοδιακή σύλληψη του ενός ενώ ο δεύτερος καταζητείται.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας που εδρεύει στο Οροπέδιο Λασιθίου, μαζί με τον θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, περιπολούσαν στην περιοχή του δ.δ. Καμινακίου, Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, όταν στη θέση Παράσυρτα εντόπισαν έναν προβολέα.

Προσέγγισαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί το σημείο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας κρατούσε τον προβολέα και σάρωνε την έκταση με το φως και το άλλο κρατούσε το όπλο. Οι δύο τους κατευθύνονταν προς το μέρος των θηροφυλάκων. Αμέσως μετά ακούστηκε και πυροβολισμός και συνέχισαν να πλησιάζουν προς τους θηροφύλακες, οι οποίοι εμφανίστηκαν και τους δήλωσαν την ιδιότητά τους και τους ζήτησαν να σταματήσουν.

Το άτομο που έφερε το όπλο, το έστρεψε εναντίον τους και τους απείλησε πολλές φορές ότι θα πυροβολήσει εναντίον τους. Στη συνέχεια και οι δύο τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι θηροφύλακες τους κυνήγησαν και κατάφεραν να συλλάβουν αυτόν που κρατούσε τον προβολέα.

Ο άλλος, με την απειλή του όπλου, κατάφερε να διαφύγει. Ο συλληφθείς, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου οδηγήθηκε στο κρατητήριο στα πλαίσια του αυτοφώρου. Ο δεύτερος, μέχρι τη στιγμή που δημοσιεύεται η είδηση, διέφευγε της σύλληψης, αλλά τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αρχές και μάλιστα πρόκειται για συνταξιούχο αστυνομικό.
Πρωτοφανές περιστατικό με κυνηγό, πρώην αστυνομικό στην Κρήτη
flashnews.gr