Πρώτη φορά στο Survivor: «Η απόλυτη ξεφτίλα» – Τους διέλυσαν με σκορ 10-1

Πρώτη φορά στο Survivor: «Η απόλυτη ξεφτίλα» – Τους διέλυσαν με σκορ 10-1

Την ήττα με το πιο ευρύ σκορ μέχρι στιγμής στο φετινό Survivor All Star γνώρισαν οι Κόκκινοι στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας. Η ομάδα του Σάκη Κατσούλη δεν μπόρεσε να βρει ποτέ τη δοκιμασία του τελικού στόχου και ηττήθηκε με το βαρύτατο 10-1.

aeweb

«Να σκίσω τα ρούχα μου; Δεν με χωράει ο τόπος. Η απόλυτη ξεφτίλα. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που έχει γίνει σήμερα, 10-1. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τις προσωπικές μου ήττες, για τις ήττες των συμπαικτών μου αλλά και τη γενική εικόνα της ομάδας που επέφερε αυτή τη βαριά ήττα», σχολίασε εμφανώς απογοητευμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Σήμερα 10-1. Ο μοναδικός πόντος από εμένα. Δεν μου δίνει ιδιαίτερη χαρά. Σίγουρα θέλω να κερδίζω αλλά εφόσον έχασε η ομάδα και πάμε να ξαναψηφίσουμε, τι χαρά να μου δώσει;», ανέφερε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, με αφορμή τη βαρύτατη ήττα της ομάδας του και την αντιαγωνιστική συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου στο παιχνίδι, στράφηκε εναντίον του 31χρονου αγρότη.

«Εμείς όταν κερδίζαμε δεν γυρίζαμε να πούμε κάτι στα παιδιά για να τα πικάρουμε, ούτε να πανηγυρίζουμε με ειρωνικά σχόλια στη μούρη τους. Είμαστε «κυριλέ», που λέμε. Όμως σήμερα είδα ακριβώς το αντίθετο από τη Μπλε Ομάδα και ειδικά από τον Νικόλα Αγόρου», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Έδειξε άλλη μια φορά το πώς θέλει να αγωνίζεται. Όταν εσύ μπαίνεις στον αγώνα με τον Σάκη Κατσούλη και τον σπρώχνεις, θα σε σπρώξει κι εκείνος. Τι έγινε, Νικόλα μου; Ένας παίκτης που δεν έχει την κορμάρα τη δικιά σου σε πέταξε στην άκρη με ένα απλό τζαρτζαρισματάκι; Γιατί παρεξηγείσαι και κάνεις παράπονα, τη στιγμή που κι εσύ έκανες το ίδιο χθες στον Βασάλο;», σημειώνει ο παίκτης του Survivor.

«Χαλάρωσε λίγο. Έχεις κάνει 2-3 νίκες και έχεις σηκώσει μπαϊράκι. Ο κόσμος τα βλέπει αυτά έξω και να εύχεσαι να μη βγεις προτεινόμενος», είπε στο τέλος του cue ο Τάκης Καραγκούνιας.