Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τένις η Χανιώτισσα τενίστρια, Μυρτώ Πρωιμάκη!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τένις η Χανιώτισσα τενίστρια, Μυρτώ Πρωιμάκη!

Μια σημαντική διάκριση κατάφερε να έχει η Χανιώτισσα τενίστρια, Μυρτώ Πρωιμάκη, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο 1ο πανελλαδικό τουρνουά Ε1.

aeweb

Μάλιστα, η διάκρισή της ήταν εκτός από τα μονά και στα διπλά.

Η αθλήτρια του Αντώνη Παπαγιαννάκη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί καθώς ήταν το Νο 1 του ταμπλό, μην αφήνοντας κάποιος περιθώριο αμφισβήτησης καθώς πήρε την 1η θέση χωρίς να χάσει σετ.

Στον πρώτο γύρο η αθλήτρια του ΟΑ Σούδας αντιμετώπισε την Μαρία Ανδρά του ΑΟΑ Αστέρα Θεσσαλονίκης και προκρίθηκε με 2-0 σετ (6-1, 6-1) για να αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Ιωάννα Γεροστάθη του ΟΑ Πετρούπολης. Το τελικό 2-0 σετ (6-1, 6-3) της έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Επόμενη αντίπαλος, η Στυλιανή Νούτσου του ΑΟΑ Αστέρα Θεσσαλονίκης η οποία δυσκόλεψε στο δεύτερο σετ την Πρωιμάκη η οποία όμως και πάλι με 2-0 (6-2, 7-5) προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου και συνάντησε την Αιμιλία Πάντου του ΤΕΝ Ακαδ. Κρήτης. Νίκη και σε αυτό το ματς με 2-0 σετ (6-2,6-3) για να φτάσει στον τελικό κόντρα στην Χρυσοπηγή Παπαδιονυσίου του ΟΑ Πετρούπολης. Τελικό σκορ και εδώ 2-0 σετ (6-2,6-3) και κατάκτηση της 1ης θέσης.

Στα διπλά η Πρωιμάκη αγωνίστηκε με συμπαίκτρια την Ελένη Χατζηαβραάμ του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας κατακτώντας την πρώτη θέση χωρίς να χάσουν σετ.

Τα δυο κορίτσια έφτασαν με άνεση μέχρι τον τελικό, αποκλείοντας κατά σειρά το δίδυμο των Δημητριάδη (ΤΕΝ Ακαδ. Κρήτης) – Τσούγκα (ΟΑ Λιτόχωρου) με 2-0 (6-1,6-1), τις Μπεχλιβανίδου (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) – Αντωνιουδάκη (ΟΑ Αθηνών) με 2-0 (6-2,6-3) και τις Παρασκευοπούλου (ΑΟΑ Αστέρα Θεσσαλονίκης ) – Νούτσου (ΑΟΑ Αστέρα Θεσσαλονίκης) επίσης με 2-0 (6-3, 6-0). Στον τελικό επικράτησαν των Γεροστάθη και Παπαδιονυσίου του ΟΑ Πετρούπολης, κερδίζοντας με 6-1 και 7-6.

Σε δηλώσεις της η Μυρτώ Πρωιμάκη τονίζει τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση μου στο πρώτο πανελλαδικό τουρνουά της χρονιάς κατηγορίας 1 και αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσω την ανοδική μου πορεία στο τένις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που είναι μέσα στα σχέδια μου για το μέλλον. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την συμπαίκτρια μου Ελενη Χατζηαβραάμ από τον ΑΟΑ Πρωταθλητριών Καβάλας για την άψογη συνεργασία μας που έφερε και την κατάκτηση της πρώτης θέση στο διπλό. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου, τα καταστήματα S/M SYN.KA και την εταιρεία KMF για την στήριξη τους».

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τένις η Χανιώτισσα τενίστρια, Μυρτώ Πρωιμάκη! Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τένις η Χανιώτισσα τενίστρια, Μυρτώ Πρωιμάκη!

parakritika