Πρωταθλητής Ελλάδος ο Χανιώτης ποδηλάτης Γιάννης Ζεντέλης

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Χανιώτης ποδηλάτης Γιάννης Ζεντέλης

Πρωταθλητής Ελλάδος στην ατομική χρονομέτρηση (Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δρόμου) αναδείχθηκε ο ποδηλάτης του Τάλω ΑΝΕΚ Lines, Γιάννης Ζεντέλης.

Όλα αυτά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μάστερ Ανδρών Γυναικών 2023, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο με τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και θα συνεχισθεί την Κυριακή με τον αγώνα αντοχής.

Η ενημέρωση του Χανιώτικου σωματείου -μέσω της Facebook σελίδας του- αναφέρει σχετικά:

«Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης ο Ζεντέλης Ιωάννης κατέκτησε την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος στους Μάστερ με μόλις 5 δευτερόλεπτα διαφορά από τον εξαιρετικό Αλέξανδρο Μπαξεβάνο πραγματοποιώντας και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας σε όλες τις κατηγορίες.

Εξαιρετική εμφάνιση και του Κουκουράκη Βασίλη ο οποίος κατετάγη 6ος. Ο Φουσκιτάκης Γιώργος τερμάτισε 4ος στην κατηγορία Γ με μικρή διαφορά από το μετάλλιο. Αύριο οι αγώνες συνεχίζονται με τον αγώνα αντοχής.»

Στον αγώνα της Κυριακής θα αγωνισθούν (από την πλευρά του Τάλω) οι Μάνος Μαραγκουδακης, Νίκος Λιονάκης, Γιάννης Ζεντέλης, Χρήστος Πελεκανάκης, Γιώργος Φουσκιτάκης, Γιώργος Παπαδογιωργάκης Βασίλης Κουκουράκης, Θύμιος Κυριακόπουλος, Αντώνης Γουλερμάκης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Επιτροπάκης, ο οποίος νοσηλεύεται (λόγω ατυχήματος) στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας Δημήτρης Δεττοράκης.

athlitiko.gr