Πρόταση γάμου on stage στα Matala Festival και φωτογράφηση νιόπαντρου ζευγαριού (video)

Πρόταση γάμου on stage στα Matala Festival και φωτογράφηση νιόπαντρου ζευγαριού (video)

Το ζευγάρι που εμφανίστηκε με κοστούμι και νυφικό για να κάνει την φωτογράφηση του γάμου και η πρόταση γάμου στην στην τελευταία συναυλία του Tonis Sfinos

Από το ζευγάρι που εμφανίστηκε με κοστούμι και νυφικό για να κάνει την φωτογράφηση του γάμου του, μέχρι και πρόταση γάμου χθες το βράδυ στην τελευταία συναυλία του Tonis Sfinos με την οποία έπεσε η αυλαία του φετινού Matala Beach Festival!

Πρόταση γάμου on stage στο Matala Beach Festival

Νιόπαντροι από την εκκλησία στο Matala Beach Festival!

Ο Δημήτρης με τη Σάντυ, παντρεύτηκαν και ήρθαν βόλτα με το νυφικό και το κοστούμι στα Μάταλα για να κάνουν τη φωτογράφηση του γάμου τους και να απολαύσουν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του Καλοκαιριού!!! Αυτό ανέφεραν οι δύο νέοι και ο φωτογράφος τους, στον δημοσιογράφο του mesaralive.gr που βρίσκεται στα Μάταλα!

Το νεαρό ζευγάρι από το Ηράκλειο, έχει πρόθεση – όπως μας είπαν- να ανέβουν on stage με τον Tonis Sfinos που θα κλείσει την αυλαία του Matala Beach Festival!!! Εμείς να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και να συνεχίσουν να πορεύονται στη ζωή τους με τα κοινά τους «Θέλω» να τους οδηγούν!!! Δημήτρη και Σάντυ να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Πρόταση γάμου on stage στα Matala Festival και φωτογράφηση νιόπαντρου ζευγαριούΠρόταση γάμου on stage στα Matala Festival και φωτογράφηση νιόπαντρου ζευγαριού

Πηγή: mesaralive.gr