Πρώην παλαιστής του WWE έκανε φυλομετάβαση σε γυναίκα – Πώς κατάφερε να αποκτήσει το θηλυκό σώμα που ήθελε (φωτο)

Πρώην παλαιστής του WWE έκανε φυλομετάβαση σε γυναίκα – Πώς κατάφερε να αποκτήσει το θηλυκό σώμα που ήθελε (φωτο)

Η Γκάμπι Ταφτ, η πρώτη τρανς σταρ του WWE, μίλησε ανοιχτά για τη φυλομετάβασή της σε γυναίκα.

Η 44χρονη Γκάμπι, από το Σαν Φρανσίσκο, έκανε τη φυλομετάβαση πριν από δύο χρόνια μετά την πολυετή επαγγελματική της ενασχόληση με την πάλη, όπου αγωνιζόταν ως μονομάχος με το όνομα Τάιλερ Ρεκς.

«Έκανα πολλές δοκιμές και λάθη για να αποκτήσω το θηλυκό σώμα που πάντα ήθελα»

Πριν τη φυλομετάβαση, το είδωλο του WWE ζύγιζε 127 κιλά και είχε 6% σωματικό λίπος. Όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Insider, έκτοτε «χρειάστηκαν πολλές δοκιμές και λάθη για να αποκτήσω το θηλυκό σώμα που πάντα ονειρευόμουν».

Η επαγγελματική καριέρα της Ταφτ στην πάλη διήρκεσε από το 2008 έως το 2012, με εμφανίσεις στο Smackdown, στο Raw και στο Wrestlemania. Κι όπως λέει: «Στο αποκορύφωμά μου, έμοιαζε με διασταύρωση του Ragnar Lothbrok από το “Vikings” και του The Mountain από το “Game of Thrones”, κάτι που οδήγησε σε μια σειρά από λιγότερο συνηθισμένα εμπόδια κατά τη διάρκεια της φυλομετάβασης.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη φυλομετάβαση από παλαιστής σε γυναίκα

Μάλιστα, το 2021 έγινε πρωτοσέλιδο με τη φυλομετάβασή της από άνδρας σε γυναίκα και παραδέχθηκε πως όταν ήταν μικρή, της άρεσε να φοράει τα ρούχα της μητέρας της όποτε ήταν μόνη της στο σπίτι.

Την απόφαση για τη φυλομετάβαση την πήρε σε ηλικία περίπου 40 ετών, κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ενώ η ορμονοθεραπεία βοήθησε στην αλλαγή, για να εξαλειφθεί η ποσότητα της μυϊκής μάζας που έφερε, αναγκάστηκε, όπως είπε στο Insider, να κάνει τον εαυτό της «πειραματόζωο». Έτσι, χρησιμοποίησε την εμπειρία της στη γυμναστική και στη διατροφή για να διαφοροποιήσει τον τρόπο διατροφής και τις βιώσιμες προσεγγίσεις στη γυμναστική. «Ήξερα ότι θα μπορούσα να βρω ένα μονοπάτι για τη γυμνασμένη, θηλυκή αισθητική που επιδίωκα» είπε.

Σύμφωνα με την Ταφτ, ο πειραματισμός της με τη γυμναστική και τη διατροφή διήρκεσε δύο χρόνια μέχρι να βρει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό.

Η γκουρού του fitness μοιράστηκε την είδηση μέσω δελτίου Τύπου, χαρακτηρίζοντας το ταξίδι της ως μια «συναρπαστική ιστορία μετάβασης φύλου».

«Η Γκάμπι πρόκειται να μοιραστεί τη συναρπαστική ιστορία της μετάβασης φύλου από πρώην σούπερ σταρ του WWE, body builder, γκουρού του fitness και αγωνίστρια μοτοσικλετών, σε μια διασκεδαστική και υπέροχη γυναίκα. Έχει επιτέλους απελευθερωθεί και είναι έτοιμη να κυβερνήσει τον κόσμο της».

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Παρά τις επιτυχίες του κατά τη διάρκεια και μετά την καριέρα του στο WWE, ο Γκέιμπ εξακολουθούσε να παλεύει με μια μυστική προσωπικότητα που βρισκόταν βαθιά μέσα του. Πρόκειται για μια προσωπικότητα που έκρυβε στη δυνατή σιωπή της ψυχής του από την παιδική του ηλικία. Επιτέλους, με την ευλογία της αγαπημένης του συζύγου, Πρισίλα, ο Γκέιμπ είναι έτοιμος να αποκαλύψει τι πραγματικά είναι. “Αυτός” είναι πλέον γνωστός ως “αυτή”. Μια όμορφη, σοφή, πνευματώδης και υπέροχη γυναίκα που ονομάζεται “Γκάμπι”. Αυτή είναι μια ιστορία που δεν πρέπει να χάσουν οι οπαδοί της πάλης και άλλων αθλημάτων, οι φίλοι και οι οπαδοί, ειδικά πολλοί από την LGBTQ+ κοινότητα που ασχολούνται με δύσκολα ζητήματα τρανς, τους οποίους η Γκάμπι και η Πρισίλα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν».

Ο πρώην παλαιστής του WWE παραδέχεται, επίσης, πως το ταξίδι της δεν ήταν εύκολο, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα «μια άσχημη φάση». Κατά καιρούς, όπως λέει, ένιωθε απογοητευμένη από τη διαδικασία, ειδικά όταν η φυσική εικόνα του σώματός της ερχόταν σε αντίθεση με εκείνη που είχε στο μυαλό της.

Αλλά το να αποτελεί έμπνευση για τα τρανς άτομα αποτέλεσε το κίνητρό της. Από τότε η Ταφτ έχει χάσει πάνω από 60 κιλά και παροτρύνει τους άλλους να αναγνωρίσουν την «εξελικτική διαδικασία, η οποία δεν είναι μόνο σωματική, αλλά και νοητική και συναισθηματική».

iefimerida.gr