Κρήτη: Προφυλακίστηκε η 26χρονη που σκότωσε τον γείτονά της (φωτο)

Κρήτη: Προφυλακίστηκε η 26χρονη που σκότωσε τον γείτονά της (φωτο)

Προφυλακίστηκε ,σήμερα, η 26χρονη οροθετική τοξικομανής, η οποία λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση της με περιοριστικούς όρους για την κατηγορία της ληστείας, σκότωσε με μια μαχαιριά στην καρδιά τον 35χρονο Αλβανό γείτονα της, πατέρα δύο παιδιών, 7 ετών και 15 μηνών.

Νωρίτερα, η 26χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσία ενώ η σύζυγος του θύματος η οποία έχασε τον άνθρωπο της στα καλά καθούμενα και έμεινε πίσω μόνη με δύο παιδιά στην αγκαλιά έλεγε απαρηγόρητη «Γιατί την αφήσατε ελεύθερη; Για να σκοτώσει τον άνδρα μου;».

Κάθε λίγο και λιγάκι ερχόταν στην γειτονιά η Αστυνομία εξαιτίας των επεισοδίων που προκαλούσε η 26χρονη τοξικομανής, η οποία κυκλοφορούσε με δύο μαχαίρια. Ένα από αυτά ήταν και το φονικό. Ο 35χρονος ασχολούνταν μόνο με την οικογένεια του. Δούλευε σκληρά για να μεγαλώσει τα παιδιά του, δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανένα και όλες οι μαρτυρίες που έχουν φθάσει στην Αστυνομία μιλούν για έναν υποδειγματικό άνθρωπο.

Οι συγκυρίες όμως τα έφεραν έτσι και μία στιγμιαία συνάντηση του τη νύχτα της Παρασκευής με την 26χρονη απέβη μοιραία. «Φτιαγμένη» όπως ήταν δημιούργησε για πολλοστή φορά φασαρία. Της έκανε μία παρατήρηση και τον «κάρφωσε» απευθείας στην καρδιά. Ο άνθρωπος έσβησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, η οποία υπέστη σοκ.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η 26χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη με όρους με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας για την κατηγορία της ληστείας σε βάρος ενός Ηρακλειώτη, τον οποίο είχε «αλιεύσει» για ερωτική συνεύρεση μέσω αγγελίας. Να προφυλακιστεί ή όχι; Σε βάρος της υπήρχε και καταδικαστική απόφαση κάθειρξης 10 ετών και πάλι για ληστεία. Τελικά και παρά τον προβληματισμό που υπήρξε, αποφασίστηκε να της δοθεί μια τελευταία ευκαιρία και να παρακολουθήσει πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Το αποτέλεσμα; Εκείνη ποδοπάτησε την ευκαιρία που της δόθηκε στερώντας αναίτια την ζωή από έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο της.

Πηγή:Creta Live.gr