Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έχω κρύψει ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έχω κρύψει ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος»

Ο πετυχημένος στιχουργός και παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά πως τα καινούρια άτομα στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν γνωρίζουν πως οι «παλιότεροι» έχουν κάνει το λεγόμενο «outing» πολλά χρόνια πριν.

O Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα» και τον Αρτ για τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου, τη ζωή του αλλά και την εώς τώρα πορεία του στα μουσικά δρώμενα.

Αναφορικά με την εκπομπή «Love it» και το εάν θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δήλωσε πως ακόμη δεν γνωρίζει κάτι σίγουρα, αλλά πιθανότατα θα υπάρξει.

Σε ό,τι αφορά τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς η Ιωάννα Μαλέσκου, είπε αρχικά πως ο ίδιος βιώνει δίπλα της μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές χρονιές στην τηλεόραση και πως αυτό που προσάπτουν στην Ιωάννα είναι το πώς μιλάει τα ελληνικά.

Σχετικά με τη μουσική σκηνή και το πώς έχει διαμορφωθεί, αποκάλυψε πως δεν θα πήγαινε να δει ποτέ τους «νέο-έντεχνους» και ότι «ο Μαραβέγιας, ο Μουζουράκης και η Ζουγανέλη δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο μας παρουσιάζονται».

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί κάνει ο Μαραβέγιας εκπομπή», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν θα έγραφε τραγούδι για να συμμετάσχει στη Eurovision απάντησε πως θα εξαρτηθεί από τον καλλιτέχνη. «Στη Eurovision έχω κάνει μία επιτυχία και μία αποτυχία» δήλωσε ο στιχουργός, αναφερόμενος στο κομμάτι «Μy Secret Combination» και το «Comme ci Comme ca»,αντίστοιχα.

Στην ερώτηση γιατί δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια έως τώρα, μίλησε για το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας που τόνισε πως δεν έκρυψε ποτέ και δήλωσε πως και straight να ήταν, και πάλι δεν θα έκανε οικογένεια.

Ολοκληρώνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως πριν από 6 μήνες έχασε τη μητέρα του. «Δεν ήμουν μαμάκιας. Ήταν σα να έχω ένα παιδί. Την είχα υπό την επίβλεψή μου για 20 χρόνια» συμπλήρωσε.