Πόσα πήρε η Τζούλια για το νέο της dvd;

Πόσα πήρε η Τζούλια για το νέο της dvd;

”Στόχος είναι τα λεφτά…” έλεγε ένα παλιότερο τραγούδι της Τζούλιας Αλεξανδράτου και η ίδια φαίνεται να το έχει κάνει πράξη! Η κρίση δεν την αγγίζει… Τουλάχιστον όσο επιλέγει να βιντεοσκοπεί τις… ”προσωπικές της στιγμές”! Ποια ήταν η αμοιβή της για το νέο της dvd;

”Ένα μεγάλο κίνητρο είναι τα λεφτά. Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά” αποκάλυψε ο Δημήτρης Σειρηνάκης σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, όταν ρωτήθηκε πώς έπεισε τη Τζούλια να γυρίσει το δεύτερο πορνό της. 

Κι ύστερα ήρθαν οι αποκαλύψεις περί της αμοιβής της. Πόσα πήρε η Τζούλια για την… ερμηνεία της στο ”Τζούλια 2 Μαύροι”, που κυκλοφορεί από την Παρασκευή στα περίπτερα; 150.000 ευρώ!

“Είναι αρκετά λεφτά αν φανταστείς ότι για μια πολύ γνωστή πορνοστάρ η αμοιβή δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ για μια ολοκληρωμένη επαφή” εξήγησε ο ιδιοκτήτης της Sirina Productions, που… έγδυσε για ακόμα μία φορά τη Τζούλια κι αυτή τη φορά της χάρισε δύο έγχρωμους παρτενέρ στη θέση της σαμπάνιας!

Το νέο της ”καυτό” dvd έχει προκαλέσει τον απόλυτο χαμό στο internet με άνδρες κάθε ηλικίας να προσπαθούν να το ”κατεβάσουν” δωρεάν.

“Ακόμη περνάω ελέγχους από την Εφορία. Καλά κάνουν και μας ελέγχουν, αλλά δεν πρέπει να ελέγχουν μόνο εμένα. Λέω ποιος είμαι, βάζω το όνομά μου και δεν κάνω κάτι παράνομο… Να κυνηγήσουν τους αλλοδαπούς μικροπωλητές και όλα αυτά που γίνονται στο ίντερνετ με την παράνομη διακίνηση ταινιών” δήλωσε ο Δημήτρης Σειρηνάκης κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Προέβη όμως και σε μία ακόμα ενδιαφέρουσα αποκάλυψη… ”“Έχω 2.500 E-mail από τον κόσμο που μου ζητά να παίξει σε ταινίες μας- ίσως λόγω των συνθηκών να έχουν ανάγκη τα χρήματα” λέει.

Μήπως τελικά πρέπει να γίνω πορνοστάρ; Το καθήκον με καλεί…! 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ