Πως χάθηκε η ζωή του μπασίστα του Μ. Στρατή

Πως χάθηκε η ζωή του μπασίστα του Μ. Στρατή

Πως χάθηκε η ζωή του μπασίστα του Μ. Στρατή

Δεν έχασε τη ζωή του σε γύρισμα βίντεο κλιπ ο μπασίστας του τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας Ερωδιός και της LYRA. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η αγάπη του άτυχου Πλάτωνα Καπρίδη για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος μουσικός μετέβη στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο Αρμονία στην Ελευσίνα, προκειμένου να φωτογραφίσει το ακριβώς απέναντι κτίριο, το οποίο είναι εξίσου παλιό και έχει πανομοιότυπη αρχιτεκτονική. 


Κατά την διάρκεια του ρεπεράζ, μέρος της οροφής του κτιρίου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο άτυχος μουσικός να πέσει στο κενό.        

Η ανακοίνωση της εταιρείας

“Η Εταιρεία Ερωδιός, εταιρεία management του Μύρωνα Στρατή και του γκρουπ του και η δισκογραφική εταιρεία LYRA εκφράζουν τη βαθειά τους οδύνη για το χαμό του συνεργάτη μας και μπασίστα του γκρουπ Πλάτωνα Καπρίδη.

Επειδή από μέρος των ΜΜΕ αναπαράγεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού- και γι’ αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας – ότι ο άτυχος συνεργάτης μας σκοτώθηκε σε γύρισμα ή σε προετοιμασία του βίντεο κλιπ του Μύρωνα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό.

Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η αγάπη του για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του Πλάτωνα…

Παρακαλούμε θερμά αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη οικογένειά του και όλους μας να μην γίνεται αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων για τη δημιουργία φθηνού εντυπωσιασμού”.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ