Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της η Lopez;

Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της η Lopez;

Τα 42 της χρόνια έκλεισε την Κυριακή ηJennifer Lopez και επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της και μερικούς καλούς φίλους, το βράδυ του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον επτά χρόνια σύζυγό της, Marc Anthony, εμφανίστηκε αρκετά ανανεωμένη…

Αφού τραγούδησε στον γάμο του γιου του μεγιστάνα Αζάμ Ασλάνοβ, στην Ουκρανία, παίρνοντας το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίου, η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε όλο το Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της, την αδελφή της και άλλα μέλη της οικογένειας της και του φιλικού της περιβάλλοντος.

Μάλιστα, το Σάββατο το βράδυ τους προσκάλεσε όλους σε ένα πλούσιο δείπνο στο εστιατόριο ‘Scarpetta’ του βραβευμένου σεφ Σκοτ Κόναντ που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο ‘Fontainebleau’. “Η Jennifer ακτινοβολούσε μέσα σε ένα μοβ-ασημί βραδινό φόρεμα”, σχολίασε αυτόπτης μάρτυρας στο αμερικάνικο περιοδικό People. “Όταν έφεραν την τούρτα γενεθλίων της, μετά από το φαγητό, άρχισε να τραγουδάει. Ήταν πολύ χαρούμενη”, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ