Πώς έχασε 36 κιλά η Jennifer Hudson;

Πώς έχασε 36 κιλά η Jennifer Hudson;

Πώς έχασε 36 κιλά η Jennifer Hudson;

Ένα βιβλίο στο οποίο αναφέρεται στη μάχη της με την παχυσαρκία γράφει η ηθοποιός και τραγουδίστρια Jennifer Hudson. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Hudson θα αναφέρει σε αυτό πως κατάφερε να αδυνατίσει και να χάσει 36 ολόκληρα κιλά, αλλά επίσης και το πως διατηρείς τη σιλουέτα σου μετά από μια τέτοια μάχη…

Ο τίτλος του βιβλίου δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, ωστόσο ο εκδοτικός οίκος που έχει αναλάβει την έκδοσή του αναφέρει πως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το βρουν στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τον ερχόμενο Ιανουάριο. Η Jennifer Hudson έχει κατακτήσει βραβείο Όσκαρ β γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία ‘Dreamgirls’, για τον οποίο χρειάστηκε να πάρει 9 ολόκληρα κιλά. 

“Είμαι στην καλύτερη φόρμα της ζωής μου”, ανέφερε πρόσφατα η σταρ στο περιοδικό People, παραδέχτηκε, ωστόσο, πως “στο μυαλό μου έχω ακριβώς το ίδιο βάρος που είχα πριν. Θέλει χρόνο για να το συνηθίσεις”. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: όπως λέει η ίδια “έτσι θέλω να είμαι και έτσι θέλω να παραμείνω”.

Το Μάρτιο κυκλοφόρησε το τελευταίο της μουσικό album που έχει τον τίτλο ‘I Remember Me’, ενώ μόλις υπέγραψε για να εμφανιστεί στο φιλμ για τους ‘Three Stooges’.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ