Πολλοί gay πλασάρονται με σχέσεις!

Πολλοί gay πλασάρονται με σχέσεις!

Πολλοί gay πλασάρονται με σχέσεις!

Για το ρατσισμό που βίωσε εξαιτίας των σεξουαλικών του επιλογών, για τους γκέι που “πλασάρονται” με σχέσεις, για την Ευγενία Μανωλίδου, για τα ναρκωτικά και για τη μοναξιά που έχει βιώσει, μίλησε ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».

“Όταν ήμουν νεότερος είχα χάσει δουλειές. Μου το είπαν απροκάλυπτα. Μεγαλώνοντας βέβαια και με την δύναμη που απέκτησα ως όνομα δεν αντιμετώπιζα ρατσισμό τέτοιου είδους, αλλά…εσωτερικό”, αποκάλυψε αναφερόμενος στο ρατσισμό που βίωσε.
Όσο για τους γκέι που “πλασάρονται” με σχέσεις ο Νίκος δήλωσε : “Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλά συμβόλαια. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε ονόματα. Για να είσαι στην επικαιρότητα πρέπει να παρουσιάζεις μια κανονική ζωή, με την γυναίκα σου και τα παιδιά σου. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με ένα life style που πάνε να μας περάσουν”.

Για την Ευγενία Μανωλίδου είπε: “Η Μανωλίδου -και δεν νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός- με ενοχλεί. Δεν με πείθει ούτε ως προς την αρχοντιά την οποία θέλει να προβάλλει, ούτε ως προς την γλυκύτητα και την καλοσύνη που έχει”.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ