Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο στα Χανιά λόγω των πλημμυρών

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο στα Χανιά λόγω των πλημμυρών

Η απόφαση ελήφθη μετά τα εκτεταμένα προβλήματα από τη βροχόπτωση

Σύμφωνα με νεότερες πηγές, όλα τα Σχολεία των Δήμων Χανίων, Πλατανιά, Αποκόρωνα και Κισάμου θα είναι κλειστά, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε συνεννόηση και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη αντίστοιχα, κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 14/2/2019, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή της Σούδας (Νηπιαγωγείο, 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο). Επίσης, κλειστό θα παραμείνει το Λύκειο Νέας Κυδωνίας.

Η απόφαση ελήφθη, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων, που σημειώθηκαν στις παραπάνω περιοχές, και της αναμενόμενης νέας επιδείνωσης του καιρού κατά τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.).

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία του Αποκόρωνα.

Αύριο Πέμπτη 14/2/19 δε θα λειτουργήσει το Δημοτικό Σχολείο Σκηνε -Φουρνε καθώς και δε θα γίνουν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών όλων των βαθμίδων , από τις Τ.Κ. Μεσκλα, Λακκοι, Ορθουνι, Καρανου, Σεμπρωνα, Πρασε, Μανωλιοπουλο-Αποθήκες, Ψαθογιαννο-Μπαμπιολο & στο Γυμνάσιο Λύκειο Αλικιανού

flashnews.gr